کد خبر : 123296
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۱۸ - 11:21
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روحانی درباره وضعیت مسکن اعتراف کرد+فیلم

روحانی درباره وضعیت مسکن اعتراف کرد+فیلم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ روحانی صبح  در جلسه هیئت دولت:

* در هفته جاری تصمیمات خوبی نسبت به مسکن و بورس و ارز اتخاذ کردیم. درخصوص مسکن من به عنوان رئیس‌جمهور اعتراف می‌کنم یک عقب ماندگی در دولت یازدهم داشتیم زیرا برخی طرح های مسکن عملیاتی نشد البته طرح های ما در زمینه هوایی و ریلی و جاده ای و بنادر اجرایی شد اما در بحث مسکن چون گرفتار بودیم که مسکن‌های ناتمام و بدون خدمات را به جایی برسانیم بنابراین دچار عقب ماندگی شدیم و در دولت دوازدهم باید این عقب ماندگی را اجرا کنیم.

* اولین قدم این بود که ۲۵۰ هزار هکتار زمین اطراف شهرها و روستاها به وزارت مسکن تخصیص داده شد. البته این رقم، رقم اولیه است و به یک میلیون هکتار خواهد رسید. اولویت اول ما این است که آنهایی که پول را در بانک به عنوان مسکن یکم گذاشتند، که حدود ۳۰۰ هزار نفر هستند، تامین مسکن آنها در اولویت است. مستاجرینی که امروز شرایط اقتصادی سختی دارند هم در اولویت ما هستند تا مسکن آنها تامین شود.

* وزارت مسکن سامانه را باز کردند و آنهایی که اعلام نیاز کردند ثبت نام کردند و غربالگری هم شده است. الان معلوم است چه کسانی نیازمند هستند و چه کسانی اولویت دارند. فشار زیادی به مستاجرین وارد شده است. تصمیم ما در ستاد مقابله ملی کرونا این بود که محدودیت اجاره بها اعمال شود که در تهران حداکثر ۲۵ درصد افزایش یابد. این تصمیم در بازار استیجاری مسکن تاثیرگذار بوده است.

بورس باید با استحکام راه خودش را ادامه دهد و مردمی که وارد بورس شدند اعتمادشان به سازمان بورس و وزارت اقتصاد و دولت است. ما مسئول هستیم که از امول مردم حراست کنیم. برای اینکه بورس بتواند در حرکتی که امروز دارد راه خودش را مطمئن ادامه دهد باید عرضه های اولیه را زیاد کنیم. دیروز به سازمان بورس اعلام کردیم که خودشان سهم شناور را مستقیما عرضه کنند.

https://cdn.jabeh.com/node/2020/7/8/jMd8KxdxBkEirznsZTa2CDjJamfgIAa2SNJ8EJc0.mp4

اخبار مرتبط:
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت
فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت

رئیس مرکز اورژانس کاشان گفت: تصادف در آزادراه قم کاشان دو فوتی و یک مصدوم در پی داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است