کد خبر : 123573
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۰ - 13:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انفجار ترقه در عروسی

انفجار ترقه در عروسی

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان، اظهار کرد: ساعت ۳۴ دقیقه بامداد جمعه (۲۰ تیر ماه) انفجار ترقه در یک جشن عروسی که در تالاری در فیروزآباد نجف آباد برگزار شده بود، باعث مصدومیت ۶ نفر شد.

عباس عابدی افزود: مصدومان این حادثه ۶ آقا در سنین ۳۵ تا ۴۰ سال بودند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اورژانس اصفهان، وی با اشاره به اینکه مصدومان این حادثه دچار سوختگی عمدتا تا ۴۰ درصد شدند، گفت: مصدمان توسط اورژانس برای درمان به بیمارستان شهید منتظری نجف آباد اعزام شدند.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان همچنین به دو حادثه غرق شدگی در استان طی دو روز گذشته اشاره و اظهار کرد: روز چهارشنبه یک دختر بچه ۵ ساله تبعه افغان بر اثر غرق شدگی در کانال آب در روستای سین برخوار فوت کرد.

عابدی افزود: روز پنج شنبه نیز یک مرد ۴۰ ساله بر اثر غرق شدگی در کانال آب زیار در روستای چم فوت کرد.

اخبار مرتبط:
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت
فرزندی پور: تصادف در آزادراه قم -کاشان ۲ فوتی داشت

رئیس مرکز اورژانس کاشان گفت: تصادف در آزادراه قم کاشان دو فوتی و یک مصدوم در پی داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است