کد خبر : 123598
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۰ - 17:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ارزش سهام عدالت چقدر شد؟

ارزش سهام عدالت چقدر شد؟

به گزارش سایت خبری مدآرا،در پی صدور دستور آزادسازی سهام عدالت، سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با راه‌اندازی سامانه استعلام و آزادسازی سهام عدالت اقدام به ارائه جزئیات دارایی واقعی سهام عدالت مشمولان به‌تفکیک شرکت‌های بورسی و ارائه تعداد و ارزش هر سهم آنها کرد.

این سامانه بار دیگر در پایان معاملات چهارشنبه بِروزرسانی شده است و مشمولان می‌توانند با مراجعه به این سامانه از آخرین ارزش سهام عدالت خود که بر اساس قیمت‌های پایانی روز گذشته تهیه شده است آگاهی یابند.

برای مشاهده اینجا کیلیک کنید

لازم به ذکر است تنها کسانی که روش مالکیت مستقیم سهام عدالت را انتخاب کرده‌اند می‌توانند جزئیات سهام خود را در سامانه استعلام مشاهده کنند.

بر اساس این گزارش کسانی که ارزش اولیه سهام عدالت آن‌ها ۵۳۲ هزار تومان است در پایان معاملات روز چهارشنبه ۱۸ تیر ارزش سهام عدالتشان به ۱۶ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۸۶۸ تومان رسیده است. این رقم در روز کاری ۱۷ تیر ۱۶ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۸۰۸ تومان گزارش شده بود که بر این اساس سود ۲۷۶ هزار تومانی طی معاملات چهارشنبه عاید مشمولان سهام عدالت با ارزش اولیه ۵۳۲هزار تومانی شده است.

اخبار مرتبط:
چرا معاونت سیاسی وزارت کشور در آستانه یک تغییر پارادایمی است؟
چرا معاونت سیاسی وزارت کشور در آستانه یک تغییر پارادایمی است؟

برای دهه‌ها، سیاست داخلی ایران بر پایه الگوهای کلاسیک جامعه‌شناسی سیاسی تحلیل می‌شد؛ صنف، طبقه، گروه اجتماعی سازمان‌یافته. این مدل‌ها زمانی کارآمد بودند که جامعه ساختارمند، قابل پیش‌بینی و مبتنی بر نهادهای رسمی بود. اما امروز، این الگوها فروپاشیده‌اند. اصناف دیگر قدرت بسیج گذشته را ندارند، طبقات اجتماعی سیال شده‌اند و نیروهای اجتماعی کلاسیک جای خود را به شبکه‌های غیررسمی، پراکنده و دیجیتال داده‌اند. جامعه امروز نه در قالب «طبقه» که در قالب «شبکه» رفتار می‌کند؛ شبکه‌هایی که مرزهایشان نامرئی است و قواعدشان مستقل از نهادهای رسمی. در کنار این تحول، محیط‌های جدیدی برای سیاست‌ورزی ظهور کرده‌اند.

زاکانی رقم ۵ هزار میلیارد تومانی قرارداد شهرداری با صدا و سیما را تکذیب کرد
زاکانی رقم ۵ هزار میلیارد تومانی قرارداد شهرداری با صدا و سیما را تکذیب کرد

پیش از این ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران از قرارداد تبلیغاتی ۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری با صدا و سیما خبر داده بود، اما امروز علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار ما، این رقم را تکذیب کرد و گفت: «آن بنده خدا براساس اطلاعات نادرستی صحبت کرده است. این صبحت، اشتباه است و این حرف‌های اشتباه که می‌زنید، باعث می‌شوید که مردم دچار مشکل شوند.»

فعال اصولگرا: مذاکرات فقط «تنفس مصنوعی» است/ مشکل مردم تحریم و مرغ و گوشت نیست، له شدن «کرامت» است
فعال اصولگرا: مذاکرات فقط «تنفس مصنوعی» است/ مشکل مردم تحریم و مرغ و گوشت نیست، له شدن «کرامت» است

فعال سیاسی اصولگرا می گوید: نارضایتی مردم فقط در نداشتن «نان، سبزی، رب گوجه فرنگی، گوشت، مرغ و ماهی و…» نیست، که نفوذی‌های داخلی و خارجی آدرس غلطی را به مردم القاء می‌کنند، بلکه چون مردم ما فرهنگی، دیندار و دوستدار نظام اسلامی هستند، توجه‌شان بیشتر به توهین به «کرامت»، نادیده گرفتن «حقوق شهروندی» و نیز «تعیین سرنوشت توسط خودشان» توسط بی‌تدبیری مجریان و باند فساد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است