کد خبر : 123598
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۰ - 17:19
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ارزش سهام عدالت چقدر شد؟

ارزش سهام عدالت چقدر شد؟

به گزارش سایت خبری مدآرا،در پی صدور دستور آزادسازی سهام عدالت، سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با راه‌اندازی سامانه استعلام و آزادسازی سهام عدالت اقدام به ارائه جزئیات دارایی واقعی سهام عدالت مشمولان به‌تفکیک شرکت‌های بورسی و ارائه تعداد و ارزش هر سهم آنها کرد.

این سامانه بار دیگر در پایان معاملات چهارشنبه بِروزرسانی شده است و مشمولان می‌توانند با مراجعه به این سامانه از آخرین ارزش سهام عدالت خود که بر اساس قیمت‌های پایانی روز گذشته تهیه شده است آگاهی یابند.

برای مشاهده اینجا کیلیک کنید

لازم به ذکر است تنها کسانی که روش مالکیت مستقیم سهام عدالت را انتخاب کرده‌اند می‌توانند جزئیات سهام خود را در سامانه استعلام مشاهده کنند.

بر اساس این گزارش کسانی که ارزش اولیه سهام عدالت آن‌ها ۵۳۲ هزار تومان است در پایان معاملات روز چهارشنبه ۱۸ تیر ارزش سهام عدالتشان به ۱۶ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۸۶۸ تومان رسیده است. این رقم در روز کاری ۱۷ تیر ۱۶ میلیون و ۵۷۸ هزار و ۸۰۸ تومان گزارش شده بود که بر این اساس سود ۲۷۶ هزار تومانی طی معاملات چهارشنبه عاید مشمولان سهام عدالت با ارزش اولیه ۵۳۲هزار تومانی شده است.

اخبار مرتبط:
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد
فولاد مبارکه غربالگری سرطان برای ۱.۷ میلیون نفر در اصفهان را آغاز کرد

مدیرعامل فولاد مبارکه گفت: این مجموعه با هدف پیشگیری از سرطان، غربالگری برای حدود ۱.۷ میلیون نفر از زنان و مردان استان اصفهان را با تمرکز بر دو سرطان شایع سینه و کولون آغاز کرده است.

فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است
فولاد مبارکه اصفهان بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است

معاون استراتژی و توسعه فناوری شرکت فولاد مبارکه گفت: گروه فولاد مبارکه از ابتدای فعالیت خود تاکنون بیش از ۱۲ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته است.

زارع: فولاد مبارکه پشتیبان اصلی ساخت مسکن و جهیزیه مددجویان اصفهان است
زارع: فولاد مبارکه پشتیبان اصلی ساخت مسکن و جهیزیه مددجویان اصفهان است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: گروه فولاد مبارکه در سال‌های اخیر پشتیبان اصلی کمیته امداد استان اصفهان در حوزه توانمندسازی مددجویان بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است