کد خبر : 123833
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۲ - 11:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روزنامه «سازندگی»: اخبار را دنبال نکنید

روزنامه «سازندگی»: اخبار را دنبال نکنید

به گزارش سایت خبری مدآرا، محمد قوچانی سردبیر این روزنامه در مقاله‌ای به مردم توصیه کرده که هر خبری را فوروارد نکنند و به فکر آرامش روان خودشان باشند، اشاره قوچانی به اخبار پیرامون قرارداد ایران و چین است، او در این مقاله از سلطنت‌طلب‌ها و احمدی‌نژادی‌ها انتقاد کرده که شتابزده قرارداد را نقد کرده‌اند، مشابه این انتقاد در روزنامه امروز کیهان هم منتشر شده. به نوعی درباره قرارداد ایران و چین موضع شریعتمداری و قوچانی بهم نزدیک است که خب جالب توجه است. در هر صورت برخی از اهالی رسانه نسبت به این تیتر انتقاد کرده‌اند.

تیتر عجیب روزنامه «سازندگی» خبرساز شد

اخبار مرتبط:
حسین وزیری رییس هیات‌مدیره مجمع مدیران توسعه منابع انسانی قوای سه‌گانه شد
حسین وزیری رییس هیات‌مدیره مجمع مدیران توسعه منابع انسانی قوای سه‌گانه شد

اولین جلسه هیات مدیره مجمع مدیران منابع انسانی سه قوه در وزارت کشور برگزار شد.

۴۷ محکوم فراری در خمینی شهر دستگیر شدند
۴۷ محکوم فراری در خمینی شهر دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از دستگیری ۴۷ نفر از محکومان فراری و تحت تعقیب مراجع قضائی توسط مأموران این فرماندهی خبر داد.

توسعه فضای فیزیکی مدارس بدون توانمندسازی دانش‌آموزان فاقد اثر است
توسعه فضای فیزیکی مدارس بدون توانمندسازی دانش‌آموزان فاقد اثر است

استاندار اصفهان گفت: اگر فضای فیزیکی مدارس توسعه یابد اما دانش‌آموزان رها شده و برای توانمندسازی و کاهش آسیب‌های اجتماعی آنان برنامه‌ریزی نشود، اثرگذاری مطلوب را شاهد نخواهیم بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است