کد خبر : 123833
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۲ - 11:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روزنامه «سازندگی»: اخبار را دنبال نکنید

روزنامه «سازندگی»: اخبار را دنبال نکنید

به گزارش سایت خبری مدآرا، محمد قوچانی سردبیر این روزنامه در مقاله‌ای به مردم توصیه کرده که هر خبری را فوروارد نکنند و به فکر آرامش روان خودشان باشند، اشاره قوچانی به اخبار پیرامون قرارداد ایران و چین است، او در این مقاله از سلطنت‌طلب‌ها و احمدی‌نژادی‌ها انتقاد کرده که شتابزده قرارداد را نقد کرده‌اند، مشابه این انتقاد در روزنامه امروز کیهان هم منتشر شده. به نوعی درباره قرارداد ایران و چین موضع شریعتمداری و قوچانی بهم نزدیک است که خب جالب توجه است. در هر صورت برخی از اهالی رسانه نسبت به این تیتر انتقاد کرده‌اند.

تیتر عجیب روزنامه «سازندگی» خبرساز شد

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: جمعیت فقیر تا پایان سال به بالای ۵۵ میلیون نفر می‌رسد
نماینده مجلس: جمعیت فقیر تا پایان سال به بالای ۵۵ میلیون نفر می‌رسد

حمیدرضا عزیزی فارسانی، نماینده مجلس گفت: تورم و گرانی موجب خواهد شد دهک هشتم نیز تا پایان سال به جمع فقرا بپیوند و جمعیت فقیر به بالای ۵۵ میلیون نفر برسد.

نماینده ولی فقیه در اصفهان: آمریکایی ها گفته اند «با ریختن دامن های کوتاه بر سر زنان، ایران را تسخیر می کنیم»
نماینده ولی فقیه در اصفهان: آمریکایی ها گفته اند «با ریختن دامن های کوتاه بر سر زنان، ایران را تسخیر می کنیم»

آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان اصفهان: دشمن علیه جوانان و زنان در حال توطئه است، اعترافات کارشناسان سیاسی آمریکا گفته اند «با ریختن دامن های کوتاه بر سر آنها، ایران را تسخیر می کنیم». دشمن قصد دارد با تغییر روحیه دینی مردم، آنها را بی شخصیت کند.

نماینده مجلس: کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند
نماینده مجلس: کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند

احمد فاطمی، نماینده بابل در صحن علنی مجلس گفت: امروز موج فزاینده گرانی و تورم سرسام‌آور کمر مردم را شکسته است. کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند، اما آقایان نعل وارونه می‌زنند و به جای پاسخگویی، فرافکنی می‌کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است