کد خبر : 123833
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۲ - 11:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روزنامه «سازندگی»: اخبار را دنبال نکنید

روزنامه «سازندگی»: اخبار را دنبال نکنید

به گزارش سایت خبری مدآرا، محمد قوچانی سردبیر این روزنامه در مقاله‌ای به مردم توصیه کرده که هر خبری را فوروارد نکنند و به فکر آرامش روان خودشان باشند، اشاره قوچانی به اخبار پیرامون قرارداد ایران و چین است، او در این مقاله از سلطنت‌طلب‌ها و احمدی‌نژادی‌ها انتقاد کرده که شتابزده قرارداد را نقد کرده‌اند، مشابه این انتقاد در روزنامه امروز کیهان هم منتشر شده. به نوعی درباره قرارداد ایران و چین موضع شریعتمداری و قوچانی بهم نزدیک است که خب جالب توجه است. در هر صورت برخی از اهالی رسانه نسبت به این تیتر انتقاد کرده‌اند.

تیتر عجیب روزنامه «سازندگی» خبرساز شد

اخبار مرتبط:
احمد مسجد جامعی: بهرام بیضایی ایران را می شناخت
احمد مسجد جامعی: بهرام بیضایی ایران را می شناخت

آقای بیضایی با آنکه در سال‌های اخیر به اضطرار به خارج‌نشینی روی آورد، اما می‌توان او را از ایرانی‌ترین هنرمند این سرزمین دانست. او تنها یک هنرمند نبود؛ چه به‌دلیل وجه پژوهشی، چه تدریس، چه ترجمه، اطلاق متفکر به او سزاوارتر است. وجه برجسته آثار نمایشی او چه در تئاتر، چه در سینما و حتی در نوشتار، عمق نگرش متفاوت‌اش به مسائل است و تسلط توأمان‌اش به ادبیات، تاریخ و فرهنگ به‌گونه‌ای است که موضوع در دستان او همچون موم ورز می‌خورد، شکل می‌گرفت و به‌نفع اندیشه‌اش مصادره می‌شد.

بودجه ۱۸۰۰ میلیاردی به «جامعه المصطفی» برای تربیت ۲۱ هزار طلبه خارجی در ایران!
بودجه ۱۸۰۰ میلیاردی به «جامعه المصطفی» برای تربیت ۲۱ هزار طلبه خارجی در ایران!

بودجه جامعه المصطفی العالمیه در سال آینده، بیش از ۱۸۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است. عنوان این بند در پیوست بودجه " طلاب خارجی شاغل به تحصیل در داخل" ذکر شده و هدفگذاری سال جدید را ۲۱۰۰۰ طلبه پیش‌بینی شده است.

ستاد کل نیرو‌های مسلح: اگر خطای مجددی از سوی دشمنان سر بزند، ضرباتی به مراتب کوبنده‌تر از دوره قبلی را دریافت خواهند کرد
ستاد کل نیرو‌های مسلح: اگر خطای مجددی از سوی دشمنان سر بزند، ضرباتی به مراتب کوبنده‌تر از دوره قبلی را دریافت خواهند کرد

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای اظهار کرد که چنانچه خطای مجددی از سوی دشمنان در هر مکان و هر زمان سر بزند ضرباتی به مراتب محکم تر، کوبنده تر و خسارت آورتر از دوره قبلی را دریافت خواهند کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است