کد خبر : 124210
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۴ - 15:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دادگاه کیانوش‌راد به ‌اتهام امضای «بیانیه ۷۷» برگزار شد

دادگاه کیانوش‌راد به ‌اتهام امضای «بیانیه ۷۷» برگزار شد

به گزارش سایت خبری مدآرا، شاکی پرونده اطلاعات سپاه پاسداران و عناوین اتهامی مربوط به «انتشار نامه موسوم به ۷۷ نفر» بود که به مناسبت وقایع اعتراضی آبان‌ماه ۹۸ صادر شده بود. همچنین اتهامات دیگری چون مخالفت با «سپاه پاسداران»، «سردار جعفری»، «شورای نگهبان»، «قوه قضاییه» و اظهاراتی پیرامون ناکارآمدی مسوولان نظام و دفاع و حمایت از زندانیان سیاسی و دراویش و تحریک جریانات قومی عرب و … توسط قاضی مطرح شد.

محمد کیانوش‌راد مقابل قاضی پرونده همه سخنان و اقداماتش را در راستای برخوردی انتقادی با دستگاه‌های اجرایی و حاکمیتی ارزیابی کرد. کیانوش‌راد در این دادگاه گفت که از تمامی سخنان و نوشته‌هایش دفاع می‌کند و اینها را هم در ایام بازجویی هم انفرادی و هم در دادگاه، مشروط به آنکه سخنان و نوشته‌هایش تقطیع شده مورد استناد قرار نگیرند، می‌پذیرد. دادگاه او قرار است حکم خود را در هفته‌های آتی صادر کند.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است