کد خبر : 124636
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۲۷ - 12:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مدیر مستعفی روابط عمومی باشگاه استقلال بر اثر کرونا درگذشت

مدیر مستعفی روابط عمومی باشگاه استقلال بر اثر کرونا درگذشت

به گزارش سایت خبری مدآرا، سهیل گوهری که هفته گذشته طی حکمی توسط احمد سعادتمند، مدیرعامل استقلال به عنوان سرپرست روابط عمومی باشگاه استقلال انتخاب شده بود و یک روز بعد خودش از این سمت استعفا داده بود پس از چند روز دست و پنجه نرم کردن با ویروس کرونا، دار فانی را وداع گفت.

گوهری در نامه استعفایش علت اصلی استعفای خود را درگیری خانواده‌اش با ویروس کرونا عنوان کرده بود و حالا خودش به خاطر ابتلا به همین ویروس به دیار باقی شتافت.

اخبار مرتبط:
دمای اصفهان کاهش می‌یابد
دمای اصفهان کاهش می‌یابد

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش یک تا ۲ درجه ای دما و تداوم غبارآلودی هوا تا اواسط هفته خبر داد.

آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت
آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت

مسئول کاوش‌های باستان‌شناسی گذر کمرزرین اصفهان گفت: در عملیات ناگهانی و شبانه شهرداری منطقه ۳ اصفهان، بخشی از لایه‌های ارزشمند دوره سلجوقی مقابل مسجد کمرزرین تخریب شد.

آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است