کد خبر : 126644
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۸ - 10:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کربلا به طور کامل قرنطینه شد

کربلا به طور کامل قرنطینه شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛به نقل از خبرگزاری الفرات،الخطابی در بیانیه ای اعلام کرد: استان کربلا از امشب به طورکامل در همه ایست بازرسی های این استان بسته خواهد شد.
وی همچنین اعلام کرد: براساس تصمیم کمیسیون عالی بهداشت و سلامت ملی، از سی ام ماه میلادی جاری تا نهم ماه آگوست آینده، ممنوعیت تردد کامل در این استان اجرا خواهد شد.
الخطابی پیشتر نیز در گفتگو با همین خبرگزاری از بستن درهای این استان به روی زائران در روزهای عرفه و عید سعید قربان به منظور حفظ جان مردم این شهر مقدس خبر داده بود.
هر ساله هزاران نفر از داخل و خارج عراق مراسم زیارت امام حسین (ع) را در روز عرفه در کربلای معلا برگزار می کنند.
از پنجم مارس گذشته، آستان قدس حسینی عدم برگزاری نمازهای جماعت در صحن حسینی را به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مقرر کرد و درهای این حرم را به همین منظور به روی زائران بست

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار آلودگی سطح زرد صادر کرد

اداره‌کل هواشناسی استان اصفهان با صدور هشدار آلودگی سطح زرد از پایداری جو، افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا از فردا تا شنبه شب در بیشتر مناطق استان خبر داد.

قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود
قاسم‌زاده: پایداری دانشنامه اصفهان مستقل از نوسانات اداری خواهد بود

شهردار اصفهان گفت: دانشنامه اصفهان نباید وابسته به نهاد خاصی باشد تا در برابر تغییرات اجرایی و سیاسی آسیب نبیند و برای نسل‌های آینده پایدار بماند.

جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است
جمالی‌نژاد: دانشنامه اصفهان مرجع تمدن و هویت نسل‌های آینده است

استاندار اصفهان تاکید کرد: دانشنامه شهر بانک جامع دانش، فناوری و فرهنگ است و نسل‌های آینده را با تاریخ و تمدن نصف جهان پیوند می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است