کد خبر : 127259
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۱ - 21:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علی لاریجانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری می شود؟

علی لاریجانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری می شود؟

به گزارش گروه تحلیل خبر سایت خبری مدآرا؛ عباس سلیمی نمین فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که لاریجانی در انتخابات آینده کاندیدا می شود؟ گفت: بعید می‌دانم برای انتخابات ۱۴۰۰ بیاید و نشانه‌ای نیست مبنی بر اینکه بیاید. فکر می‌کنم لاریجانی هم دچار خستگی شدیدی شده با توجه به اداره چند دوره مجلس و نیاز به یک نوع بازسازی جسمی دارد. البته بعضی از ماموریت‌های حساس را هم در حال حاضر متقبل شده و در حال انجام دادن است. از ماموریت‌هایی که رهبری به او واگذار کردند که در حال انجام است  اما به نظر می رسد در دوران مدیریت در مجلس دچار ضعف جسمی شد که باید حتما توان جسمی او، بازسازی شود.

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است