کد خبر : 127576
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۳ - 15:15
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آمار امروز کرونا، فوتی‌ها و مبتلایان/۲۱۵ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند

آمار امروز کرونا، فوتی‌ها و مبتلایان/۲۱۵ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سخنگوی وزارت بهداشت:

از دیروز تا امروز ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۳۰۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۱۲ هزار و ۳۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۷ هزار و ۴۰۵ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۲۷۰ هزار و ۲۲۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴۱۰۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون دو میلیون و ۵۳۴ هزار و ۶۵۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

استانهای مازندران، تهران، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، قم، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

اخبار مرتبط:
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین

استاد گروه خاک شناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: بیابان زایی به دروازه‌های شهر اصفهان رسیده و ۵۵۰ هزار هکتار کانون بحرانی با شدت بالای تولید ریزگرد این منطقه را احاطه کرده است.

اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است
اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این استان بر اساس آمار وزارت بهداشت بالاترین میزان ثبت بیماران ام‌اس را در مقایسه با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را دارد.

گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است
گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: خشکیدگی گاوخونی که شاخص ارزیابی مدیریت منابع است به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است