کد خبر : 127784
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۵ - 09:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دستکم ۱۰ نفر در انفجار بیروت کشته شدند/ صدای انفجار در قبرس هم شنیده شده است/ اعلام عزای عمومی در لبنان

دستکم ۱۰ نفر در انفجار بیروت کشته شدند/ صدای انفجار در قبرس هم شنیده شده است/ اعلام عزای عمومی در لبنان

به گزارش سایت خبری مدآرا؛در همین حال بیمارستان های لبنان از مردم درخواست کردند که برای اهدای خون به مراکز بیمارستانی مراجعه کنند. مدیرکل گمرک لبنان اعلام کرد: ماده نیترات باعث وقوع انفجار در بندر بیروت شده است و سیلوهای غله کاملا در این انفجار تخریب شدند.

از سوی دیگر شبکه الجزیره قطر به نقل از «مروان عبود» استاندار بیروت گزارش داد : حجم خسارت های این انفجار بسیار زیاد است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد که شد انفجار در بندر بیروت به‌قدر مهیب بوده است که ساکنان جزیره قبرس آن را شنیده‌اند.

شبکه المیادین به نقل از یک نیروی کادر «دفاع مدنی» گزارش داد مه ده‌ها نفر در انفجار بندر بیروت کشته شده‌اند.

خبرنگار شبکه الجدید لبنان می‌گوید، بیم از انفجار یکی کشتی دیگر در بندر بیروت باعث شده است که به خودروی سعد الحریری اجازه ورود به محل حادثه داده نشود.

اعلام عزای عمومی در لبنان

حسان دیاب، نخست‌وزیر لبنان، اعلام کرد که به دلیل انفجار و خسارت و تلفات زیاد آن فردا (چهارشنبه) عزای عمومی خواهد بود. میشل عون، رئیس جمهور لبنان نیز شورای عالی دفاع این کشور را به یک نشست اضطراری در کاخ بعبدا فرا خوانده است.

اخبار مرتبط:
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند
عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از دستگیری ۲ سارق کابل های مخابراتی با اعتراف به ۲۰ فقره سرقت خبر داد.

حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی
حجم ذخیره سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسید؛ تنها ۹ درصد پرشدگی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: حجم فعلی سد زاینده‌رود به ۱۱۳ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت ۸۰ درصد کاهش دارد و میزان پرشدگی این سد تنها ۹ درصد است.

صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد
صدور مجوز ساخت در اصفهان بدون مجری ذی‌صلاح متوقف شد

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان گفت: از اسفند امسال، صدور مجوز عملیات عمرانی برای پروژه‌های بزرگ ساختمانی مرکز و ۱۰ شهرستان اصفهان، تنها با معرفی مجری ذی‌صلاح ممکن است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است