کد خبر : 128095
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۶ - 18:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خودکشی همزمان ۴ دختر در بابل

خودکشی همزمان ۴ دختر در بابل

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ علی عباسی مرگ دو دختر نوجوان در بابل را تایید کرد.

وی با اعلام اینکه تیم پزشکی قانونی در حال بررسی جزئیات بیشتر است، گفت: اطلاعات تکمیلی را به اطلاع رسانه‌ها می‌رسانم.

مدیرکل پزشکی قانونی درباره خودکشی همزمان چهار نفر در این حادثه، اظهار کرد: اطلاعاتی که بنده دارم مربوط به فوت دو نفر است و در ارتباط با علت فوت باید بررسی‌های لازم انجام شود.

در فضای مجازی خبری مبنی بر خودکشی همزمان چهار دختر نوجوان دست به دست می‌شود که گفته شده دو نفر فوت کرده و دو تن دیگر در کما به سر می‌برند که مدیرکل پزشکی قانونی در این ارتباط اظهار نظر نکرده است.

اخبار مرتبط:
تاجگردون: ظریف می‌گفت که اسنپ بک را انجام نمی‌دهند
تاجگردون: ظریف می‌گفت که اسنپ بک را انجام نمی‌دهند

«تاجگردون» عضو کمیسیون ویژه برجام گفت: اسنپ‌بک در برجام بود و ما در مجلس درباره آن بحث می‌کردیم.

اولین واکنش رسمی به ضرب و شتم معلم مهرانی
اولین واکنش رسمی به ضرب و شتم معلم مهرانی

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در مقابل هرگونه اهانت و توهین به ساحت معلمان، به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد، گفت: همانگونه که از حقوق دانش آموزان در مقابل هرگونه تنبیه و مصادیق آن دفاع می کنیم، از حقوق معلمان نیز با جدیت تمام، حمایت و برابر افراد خاطی برابر مقررات مربوطه برخورد خواهیم کرد.

شهرستان‌های مجاور تهران جانمایی آرامستان‌های جدید را نپذیرفتند
شهرستان‌های مجاور تهران جانمایی آرامستان‌های جدید را نپذیرفتند

جعفر شربیانی، عضو شورای شهر تهران، توزیع آرامستان‌های پایتخت در مناطق مختلف را ضرورتی در راستای تمزکززدایی از بهشت زهرا (س) دانست و گفت: در دوره فعلی مدیریت شهری، سه نقطه به این منظور جانمایی شده است و شهرداری هم لایحه‌ای در این خصوص به شورا ارائه داد، ما لایحه مذکور را بررسی کردیم. نهایتا این لایحه به فرمانداری ارجاع شد، اما شهرستان‌های مستقل مجاور شهر تهران که داخل استان هستند، موضوع را نپذیرفته‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است