کد خبر : 128099
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۶ - 19:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

افزایش تعداد پرواز های فرودگاه مهرآباد به ۳۵۰ در روز/پروتکل های بهداشتی رعایت می شود؟

افزایش تعداد پرواز های فرودگاه مهرآباد به ۳۵۰ در روز/پروتکل های بهداشتی رعایت می شود؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ همزمان با گسترش شیوع کرونا در جهان، پروازها در فرودگاه مهرآباد تهران به یک سوم کاهش یافت و حتی در برخی روزها تعداد ورود و خروج پروازها روی هم رفته به عدد انگشتان یک دست هم نمی‌رسید.

فروردین امسال آمار جابجایی مسافران به عدد ۵ تا ۷ هزار نفر کاهش یافته بود و تعداد پروازها نیز در برخی روزها تا ۹۰ و در برخی روزها کمتر از ۱۰ پرواز می رسید.

اما پایان محدودیت های اعمال شده بر سفرهای داخلی و همزمان تاکید بر آغاز پروازهای استانی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مسافران هوایی را دوباره به فرودگاه های کشور بازگرداند.

روابط عمومی فرودگاه مهرآباد امروز پنج شنبه ۱۶ مرداد اعلام‌کرد که این فرودگاه روز گذشته و بعد از مدتها یک روز پر ترافیک را گذارنده است.

بر این اساس میزان اعزام و پذیرش مسافر از فرودگاه قدیمی پایتخت در روز ۱۵ مرداد با ۱۸۰ پرواز ورودی و ۱۷۷ پرواز خروجی به ۳۵۷ پرواز رسید.

با این میزان نشست و برخاست هواپیما در روز گذشته به صورت تقریبی ۳۵ هزار و ۷۰۰ نفر در یک روز جابجا شدند.

در شرایط عادی و قبل از منع سفر به دلیل شیوع ویروس «کرونا»، روزانه بیش از ۳۵ هزار مسافر از فرودگاه مهرآباد جابجا می‌شدند و آمار جابجایی در روز گذشته به قبل از دوران کرونا بازگشت.

اخبار مرتبط:
ازدواج و فرزندآوری پرستاران در ایران ممنوع شد!
ازدواج و فرزندآوری پرستاران در ایران ممنوع شد!

رئیس کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اقدام بیمارستان های خصوصی برای گرفتن تعهد عدم ازدواج و فرزندآوری پرستاران خانم را یک رفتار غیرقانونی دانست.

محمد بنا: آقای پزشکیان! به داد مَردم برس!
محمد بنا: آقای پزشکیان! به داد مَردم برس!

سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی به حمایت از امیر قلعه نویی پرداخت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است