کد خبر : 128123
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۷ - 12:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس دفتر رئیس جمهور: با علامت هایی که از کشور های اروپایی دریافت کردیم در روزهای پایانی تحریم هستیم

رئیس دفتر رئیس جمهور: با علامت هایی که از کشور های اروپایی دریافت کردیم در روزهای پایانی تحریم هستیم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛روز گذشته مراسم رونمایی از محصول جدید سایپا برگزار شد. مراسمی که محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور مهمان ویژه آن بود. اظهارات واعظی درباره تحریم ها در این مراسم اما مهم و قابل توجه بود.

وی گفت: امیدواریم در ماه‌های آینده شرایط تحریمی کشور تغییر کند زیرا هدف آنهایی که ما را تحریم کردند تسلیم شدن ایران طی ۳ الی ۴ ماه بود اما الان ۲.۵ سال گذشته است و ما در این مدت علاوه‌بر اینکه تسلیم نشدیم، اتکایمان به خودمان نیز افزایش یافت.

وی افزود: زندگی مردم سخت شده، اما چیزی متوقف نشده است؛ تحریم‌کنندگان فقط ایجاد مزاحمت کردند.

رئیس‌دفتر رئیس‌جمهوری گفت: با علامت‌هایی که از کشورهای اروپایی و آسیایی و دیگران دریافت کرده‌ایم در روزهای پایانی تحریم قرار داریم زیرا تحریم‌کنندگان به هیچ یک از اهداف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی خود نرسیدند. باید تاکید کنم که ماه‌های آینده وضعیت به مراتب بهتر می‌شود.

واعظی تصریح کرد: اگر ترامپ خواب این را می‌دید که در چهلمین سالگرد انقلاب دیگر نظام نیست، می‌بینیم که نظام ما سرپاست.

اخبار مرتبط:
جوکار، نماینده مجلس: در مذاکرات بعدی باید یک فرمانده نظامی همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم
جوکار، نماینده مجلس: در مذاکرات بعدی باید یک فرمانده نظامی همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: با توجه به حضور فرمانده سنتکام در جریان مذاکرات مسقط، اگر قرار باشد دور بعدی مذاکرات برگزار شود، ما هم حتماً باید یک فرمانده ارشد نظامی کشورمان را همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم.

انتقاد تند روزنامه اصولگرا از شکوری‌راد: او از براندازها هم رادیکال‌تر و کارمند رایگان اینترنشنال است
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از شکوری‌راد: او از براندازها هم رادیکال‌تر و کارمند رایگان اینترنشنال است

علی شکوری‌راد در دورهمی معاونان ستاد مسعود پزشکیان سخنانی را به‌عنوان تحلیل خود از وقایع دی‌ماه ایران ارائه داده که در واقع یک کپی از مواضع رسانه‌های فارسی‌زبان غربی است.

علم‌الهدی: ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت
علم‌الهدی: ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت

سیداحمد علم‌الهدی گفت: مسئله امروز ما با آمریکا چیزی جز اسلام نیست. آن‌ها می‌خواهند ما اسرائیل را به رسمیت بشناسیم، اما ما حاضر نشده‌ایم. ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است