کد خبر : 128139
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۱۷ - 15:00
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آمار امروز کرونا، فوتی‌ها و مبتلایان/شناسایی ۲۴۵۰ ابتلای جدید به کرونا در کشور

آمار امروز کرونا، فوتی‌ها و مبتلایان/شناسایی ۲۴۵۰ ابتلای جدید به کرونا در کشور

به گزارش سایت خبری مدآرا؛سخنگوی وزارت بهداشت:

از دیروز تا امروز ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۴۵ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۲۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۸ هزار و ۱۳۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۲۷۹ هزار و ۷۲۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۴۱۳۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون دو میلیون و ۶۳۷ هزار و ۵۷۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.

همچنین استانهای فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

اخبار مرتبط:
توصیه کیهان به برخورد شدید با معترضان: پیاده‌نظام اجیر شده با دلارهای کثیف به خیابان گسیل شده‌اند
توصیه کیهان به برخورد شدید با معترضان: پیاده‌نظام اجیر شده با دلارهای کثیف به خیابان گسیل شده‌اند

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری: پیاده‌نظام اجیر شده که با دلارهای کثیف به خیابان گسیل شده‌اند، مأموریت دارند تا با ایجاد «نقاط داغ آشوب»، زندگی روزمره مردم را فلج کنند. تماشای صحنه آتش زدن مأموری که تنها جرمش ایستادن در برابر هرج‌ومرج برای حفظ جان شهروندان است، سندی است بر اینکه این جریان، بویی از انسانیت نبرده و تنها زبان زور را می‌فهمد.

درخواست جدایی سه استقلالی؛ ساپینتو: مشکلی ندارم، رضایت‌نامه‌تان را از باشگاه بگیرید
درخواست جدایی سه استقلالی؛ ساپینتو: مشکلی ندارم، رضایت‌نامه‌تان را از باشگاه بگیرید

رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی و عارف آقاسی در پایان تمرین عصر امروز (چهارشنبه) استقلال از ریکاردو ساپینتو درخواست صدور مجوز جدایی کردند که سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان اعلام کرد تصمیم نهایی برای جدایی آن‌ها تنها با موافقت مسئولان باشگاه امکان‌پذیر است.

وزیر ارشاد: کاغذ با ارز ترجیحی دیگر نداریم / شرایط بسیار سختی است اما تلاش می‌کنیم کمبودی پیش نیاید
وزیر ارشاد: کاغذ با ارز ترجیحی دیگر نداریم / شرایط بسیار سختی است اما تلاش می‌کنیم کمبودی پیش نیاید

صالحی درباره حذف ارز ترجیحی کاغذ گفت: شرایط بسیار سختی است اما تلاش می‌کنیم کمبودی پیش نیاید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است