کد خبر : 128443
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۲۰ - 18:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه دار فانی را وداع گفت

امام جمعه اهل سنت کرمانشاه دار فانی را وداع گفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ماموستا محمدی از یک هفته قبل به دلیل ناراحتی کبد در بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه بستری بود و امروز بر اثر این عارضه دار فانی را وداع گفت. ماموستا محمدی اهل شهرستان روانسر استان کرمانشاه بود و از سال ۱۳۷۸ تاکنون مسئولیت امامت جمعه اهل سنت شهر کرمانشاه را بر عهده داشت.

ماموستا محمدی از موسسین شورای افتای اهل سنت کرمانشاه بود و سال ۱۳۷۱ با پایان یافتن جنگ تحمیلی در حکمی از سوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان کرمانشاه به امامت جمعه اهل سنت در سرپل ذهاب منصوب شد. او تا مهر ۷۷ در این شهر به انجام مسئولیت دینی و فرهنگی خویش اشتغال داشت. ماموستا محمدی همچنین از سال ۱۳۷۸ امام جمعه اهل سنت کرمانشاه بود و هر هفته در مسجد امام شافعی(رض) شهر کرمانشاه نماز جمعه مسلمانان اهل سنت را اقامه می‌کرد.

کلانشهر کرمانشاه بیش از یک میلیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جای داده است.

اخبار مرتبط:
تأمین سرمایه در گردش و مدیریت بحران آب الزامات رونق تولید کشاورزی است
تأمین سرمایه در گردش و مدیریت بحران آب الزامات رونق تولید کشاورزی است

استاندار اصفهان با تأکید بر نقش راهبردی این استان در تأمین امنیت غذایی کشور گفت: تأمین سرمایه در گردش و مدیریت بحران آب الزامات رونق تولید کشاورزی است.

اصلاح شروط احراز مسکن در اصفهان ضروری شد؛۱۶۰ هزار متقاضی ثبت‌نام کردند
اصلاح شروط احراز مسکن در اصفهان ضروری شد؛۱۶۰ هزار متقاضی ثبت‌نام کردند

معاون عمرانی استاندار اصفهان با اشاره به ثبت‌نام ۱۶۰ هزار متقاضی مسکن در استان، از نمایندگان مجلس خواست شرایط احراز و قوانین مربوط به تأمین مسکن در کلانشهرها را اصلاح کنند.

برگزاری ۲۸۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در استان اصفهان
برگزاری ۲۸۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در استان اصفهان

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان استان اصفهان از اجرای ۲۸۰۰ برنامه با موضوعات مختلف در سراسر استان به مناسبت هفته بسیج خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است