کد خبر : 128971
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۲۴ - 22:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کرونا در عراق رکورد زد

کرونا در عراق رکورد زد

به گزارش سایت خبری مدارا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع) وزارت بهداشت این کشور امروز جمعه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته در عراق چهار هزار و ۱۳ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.

بر اساس این گزارش، شهر بغداد، پایتخت عراق با بیش از ۷۰۰ ابتلا همچنان در صدر مناطق با بیشترین ابتلا را دارد. به گفته وزارت بهداشت عراق در یک روز گذشته نیز ۶۸ نفر نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

با ثبت آمار جدید، تاکنون ۱۶۸۲۹۰ نفر در عراق به کرونا مبتلا شده و ۵۷۰۹ نفر نیز فوت کرده‌اند. آمار امروز از میزان ابتلایان به کووید ۱۹ در عراق، رقم بی سابقه‌ای و یک رکورد جدید است.

اخبار مرتبط:
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد
نماد زیستی اصفهان روی پیراهن سپاهان؛تفاهمنامه حفاظت از آفانیوس امضا شد

تفاهم‌نامه سه‌جانبه حفاظت از ماهی آفانیوس اصفهانی، بعنوان برند زیستی اصفهان بین باشگاه ورزشی سپاهان، اداره کل محیط‌زیست استان و مؤسسه رویش سرزمین امید امضا شد.

۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان
۳ تغییر مدیریتی در میراث فرهنگی اصفهان

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: جواد رحمتی، امید علی صادقی و مصطفی هادی پور به ترتیب مدیران جدید میدان نقش جهان، مسجد جامع عتیق و کاخ موزه چهلستون شدند.

همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید
همه محورهای اصفهان لغزنده است؛ به غرب سفر نکنید

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به بارش برف و باران، کولاک و لغزندگی شدید جاده‌ها، از رانندگان خواست از ترددهای غیرضروری به‌ویژه در محورهای غربی و برف‌گیر استان خودداری کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است