کد خبر : 128971
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۲۴ - 22:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کرونا در عراق رکورد زد

کرونا در عراق رکورد زد

به گزارش سایت خبری مدارا به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع) وزارت بهداشت این کشور امروز جمعه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته در عراق چهار هزار و ۱۳ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.

بر اساس این گزارش، شهر بغداد، پایتخت عراق با بیش از ۷۰۰ ابتلا همچنان در صدر مناطق با بیشترین ابتلا را دارد. به گفته وزارت بهداشت عراق در یک روز گذشته نیز ۶۸ نفر نیز بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

با ثبت آمار جدید، تاکنون ۱۶۸۲۹۰ نفر در عراق به کرونا مبتلا شده و ۵۷۰۹ نفر نیز فوت کرده‌اند. آمار امروز از میزان ابتلایان به کووید ۱۹ در عراق، رقم بی سابقه‌ای و یک رکورد جدید است.

اخبار مرتبط:
۱۰ هزار میلیارد ریال مطالبات بانکی در اصفهان وصول شد
۱۰ هزار میلیارد ریال مطالبات بانکی در اصفهان وصول شد

دادستان اصفهان گفت با تشکیل کارگروه عملیاتی وصول مطالبات مشکوک‌الوصول بانکی، بیش از ۱۰ هزار و ۵۸۷ میلیارد ریال از بدهی بدهکاران کلان بانکی استان وصول و به بیت‌المال بازگردانده شد.

مرکز مدرن خرید طلا در اصفهان افتتاح می‌شود
مرکز مدرن خرید طلا در اصفهان افتتاح می‌شود

«سرای زرگرباشی»، مرکز مدرن طلای اصفهان، روز ۲۲ آذرماه ۱۴۰۴ به‌صورت رسمی افتتاح می‌شود.

پیشرفت ۱۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در اصفهان؛ ۹۵ درصد زمین تامین شد
پیشرفت ۱۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در اصفهان؛ ۹۵ درصد زمین تامین شد

معاون استاندار اصفهان گفت: اکنون مجموعه متقاضیان نهایی استان اصفهان در نهضت ملی مسکن حدود ۱۵۰ هزار نفر است که باید برای همه آن‌ها زمین تأمین شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است