کد خبر : 133115
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۲۶ - 10:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دو نماینده دیگر به کرونا مبتلا شدند

دو نماینده دیگر به کرونا مبتلا شدند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ عبدالحسین روح‌الامینی نماینده تهران در صفحه توییتر خود اعلام کرد که به کرونا مبتلا شد و در قرنطینه خانگی است.

او در توییتر خود با دو هشتگ مدافعان سلامت و کرونا نوشت: حضور  برخط در جلسه گروه دارویی فرهنگستان علوم پزشکی به علت قرنطینه خانگی.

 

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به بیماری کرونا مبتلا شد.

مسئول روابط عمومی محمد حسن آصفری در پیامی در کانال تلگرامی وی از مثبت اعلام شدن آزمایشات انجام شده تست بیماری کرونا (Covid_19) نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خبر داد و افزود که وی هم اکنون تحت درمان بودخ و حال عمومی آصفری رضایت بخش است.
اخبار مرتبط:
پزشکیان: من مسائل خارجی را حل می‌کنم، اما نگران اختلافات داخلی هستم
پزشکیان: من مسائل خارجی را حل می‌کنم، اما نگران اختلافات داخلی هستم

رئیس‌جمهور با تاکید بر بی‌تأثیر بودن توطئه‌افکنی‌های خارجی، نسبت به خطرات قطب‌بندی‌های کاذب و اختلافات داخلی هشدار داد.

پاکستان با آتش‌بس با افغانستان موافقت کرد
پاکستان با آتش‌بس با افغانستان موافقت کرد

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که با آتش‌بس ۴۸ ساعته با نیروهای دولت موقت افغانستان موافقت کرده است.

ترامپ: با ایران صلح می‌کنیم اما به این شرط!
ترامپ: با ایران صلح می‌کنیم اما به این شرط!

جَرِد کوشنر بعد از مدت‌ها کناره‌گیری از مسئولیت در دولت دوم ترامپ، حالا بار دیگر به صحنه سیاست بازگشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است