کد خبر : 133186
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۲۶ - 19:56
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

به بهانه کسب مدال طلای جهانی در اکتشاف نفت و گاز

به بهانه کسب مدال طلای جهانی در اکتشاف نفت و گاز

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سید صالح هندی عضو هیات مدیره و مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در یادداشتی نوشت: صنعت نفت زنده و سر حال و امیدوار به آینده است. این صنعت برای آینده میان مدت و دراز مدت خود برنامه دارد و برای آن هزینه می‌کند. یعنی با اینکه از تحریم خوشش نمی‌آید و آماده رابطه عزت‌مندانه با جهان است و دوست دارد در بازی‌های بین‌المللی ایفای نقش کند، اگر تحت فشار قرار گرفت دست خود را به نشانه تسلیم بالا نمی‌برد و رو به قبله نمی‌شود. یعنی این‌که اگر تمام شرکت‌ها و دولت‌ها با او قهر کردند خودش می‌تواند امورات خودش را به خوبی اداره کند و بگوید بالاخره زمستان می‌رود و رو سیاهی آن به زغال می‌ماند.

و داستان زمانی جالب می‌شود که دست به مسابقه و کری‌خوانی هم بزند و در لیگ برتر ادعای قهرمانی کند و جالب‌تر آن‌که با خواست و یاری خدا و تلاش سربازان جبهه اقتصادی در سخت‌ترین و بدترین زمان ممکن جام قهرمانی را بالای سر ببرد و از بالا به تمام شرکت‌های بین‌المللی صاحب نام و ثروت و قدرت و فناوری، در زیر سایه خود نگاه بیندازد. آری ما از نسل پهلوانان و قهرمانان و دلاوران هستیم که دانش و تدبیر و تلاش را چاشنی آن کرده‌ایم تا همواره ایران اسلامی سربلند و آباد و آزاد باشد.

وقتی دشمن نوک تیز حملات خود را هم‌چنان متوجه کهن صنعت نفت ایران می‌کند، معلوم می‌شود این صنعت هم‌چنان با تکیه بر توانمندی‌های داخلی خود استوار ایستاده و پر نشاط و امیدوار برای آینده بهتر، تلاش می‌کند.

بنا بر گزارش موسسه‌ی معتبر و بین‌المللی وود_مکنزی، دوتا از کشف‌های نفت و گاز ایران در بین سه کشف بزرگ دنیا در سال ۲۰۱۹ میلادی جای گرفته است و در مجموع شرکت ملی نفت ایران با اختلاف قابل ملاحظه‌ای رتبه اول کشف نفت و گاز را در جهان را کسب کرده است.

۲۰ درصد گاز و ۱۰ درصد نفت و در مجموع ۳۱ درصد نفت و گاز کشف شده طی سال ۲۰۱۹ میلادی در جهان متعلق به ایران عزیز است.

این موفقیت زمانی معنادارتر می‌شود که یادمان می‌آید، طی این سال‌ها، صنعت نفت تحت شدیدترین و ظالمانه‌ترین تحریم‌های بین‌المللی قرار دارد.

بیایید در این میدان رقابت غیرمنصفانه نگاهی به رتبه شرکت‌های ملی و بین‌المللی دیگر بیندازید.

شرکت گاز پروم روسیه، غول گازی دنیا با اختلاف زیاد دوم، شرکت بی پی(BP) بریتانیا سوم، شرکت اکسون موبیل آمریکا چهارم، شرکت ملی نفت فلات قاره چین پنجم، شرکت توتال فرانسه ششم، شرکت انی(ENI) ایتالیا هفتم و شرکت چند ملیتی شل سیزدهم.

این مسابقه واقعاً در یک فضای ناجوانمردانه و نابرابر انجام شده است و این طعم پیروزی را شیرین‌تر می‌کند.

مسن‌ترها به یاد دارند که پهلوی دوم در دهه پنجاه می‌گفت ما فقط تا ۲۰ سال دیگر نفت و گاز داریم ولی حالا بعد از گذشت بیش از پنجاه سال از آن دوران، با افتخار و به حق ادعا می‌کنیم که تا بیش از صد سال دیگر نفت و گاز خواهیم داشت. از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی تا کنون، با وجود حجم بالای تولید و متاسفانه مصرف مسرفانه و صادرات، مفتخرم بگویم منابع قابل استحصال نفت ما کاهش نداشته است و هر چقدر تولید کرده‌ایم با اکتشاف جایگزین کرده‌ایم و در گاز که خیلی وضعمان بهتر است و هر چقدر تولید کرده‌ایم نزدیک به ۸ برابر آن کشف کرده‌ایم و اهمیت این موضوع زمانی دو چندان می‌شود که بدانیم دنیای جدید، دنیای گاز خواهد بود. این موفقیت میسر نشده است مگر با لطف خدا و تلاش فرزندان رشید ایران زمین در مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و ان‌شاالله این قصه ادامه خواهد داشت.

لطف خدا و تلاش علمی و فنی جهادگونه همکاران من در مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و حمایت‌های بی‌دریغ وزیر محترم و مدیرعامل محترم شرکت ملی نفت در مضیقه‌های مالی حاکم بر شرکت ملی نفت عامل اصلی این موفقیت است.

این افتخار و موفقیت را تقدیم می‌کنم به روح بلند و ملکوتی تمامی کسانی که بر پیمان خود ایستادند و برای سربلندی، استقلال، آزادی و آبادانی ایران اسلامی از جان خود گذشتند.

به قول ورزشی‌ها حفظ قهرمانی از کسب آن سخت‌تر است. دعا کنید و ما قول می‌دهیم که در آینده نه چندان دور خبرهای خوش دیگری برای شما ملت مظلوم ایران داشته باشیم و جام را در خانه نگه داریم.

امیدواریم با درایت مدیران عالی کشور، توسعه مبتنی بر نفت و نه متکی بر نفت کشور پیش رود و با مصرف معقول انرژی در کشور نتایج این موفقیت‌ها در سفره اقتصادی و اجتماعی مردم شریف و صبور مشاهده شود.

اخبار مرتبط:
آمادگی پدافندی تلفات حمله به سایت‌های هسته‌ای اصفهان را صفر کرد
آمادگی پدافندی تلفات حمله به سایت‌های هسته‌ای اصفهان را صفر کرد

مدیرکل پدافند غیرعامل اصفهان گفت: آمادگی‌ گسترده پدافند غیرعامل از جمله رزمایش پرتویی۱۴۰۳سبب شد حمله دشمن به سایت‌های هسته‌ای نطنز و اصفهان در جنگ اخیر هیچ تلفات انسانی نداشته باشد.

تاکسیدرمی‌های حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار اصفهان جمع آوری شد
تاکسیدرمی‌های حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار اصفهان جمع آوری شد

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست اصفهان از کشف و جمع‌آوری تاکسیدرمی‌ گونه‌های وحوش، اسلحه و ادوات شکار و مقدار گوشت بسته‌بندی‌شده‌ حیات وحش از منازل شکارچیان سابقه‌دار خبرداد.

جمالی‌نژاد: تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی باید از متن به عمل تبدیل شوند
جمالی‌نژاد: تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی باید از متن به عمل تبدیل شوند

استاندار اصفهان گفت: لازم است همه ظرفیت‌های علمی، تجاری و دانشگاهی استان در مسیر تبدیل تفاهم‌نامه‌های بین المللی به اقدام عملی به‌کار گرفته شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است