کد خبر : 133422
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۲۹ - 16:30
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

«مهدی هاشمی رفسنجانی» با پایان محکومیتش از زندان اوین آزاد شد

وکیل خانواده هاشمی رفسنجانی از پایان دوره محکومیت مهدی هاشمی خبر داد.

«مهدی هاشمی رفسنجانی» با پایان محکومیتش از زندان اوین آزاد شد

سید محمود علیزاده طباطبایی، وکیل خانواده هاشمی رفسنجانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی سایت خبری مدارا گفت: محکومیت مهدی هاشمی فرزند مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی پایان یافت و ایشان از زندان آزاد شدند.

به گزارش سایت خبری مدارا؛  مهدی هاشمی رفسنجانی را در تاریخ ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ خورشیدی به جرم‌های اختلاس، ارتشاء و مباحث امنیتی به ۱۰ سال زندان محکوم کرد. وی در تاریخ ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ برای اجرای حکم روانه زندان اوین شد.

گفتنی است سایت دیده بان ایران صبح امروز از قول رضا گلپور نوشته بود که مهدی هاشمی ده روز به مرخصی رفته و هنوز به زندان اوین برنگشته است.

اخبار مرتبط:
حجت الاسلام ابوترابى در مراسم بزرگداشت شهدای حوادث اخیر: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
حجت الاسلام ابوترابى در مراسم بزرگداشت شهدای حوادث اخیر: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم

ابوترابى گفت: باید نقدها را بشنویم، به اعتراضات احترام بگذاریم، مجلس قاعده صحیحی با همکاری دولت برای شنیدن صحیح اعتراضات - با توجه به سوءاستفاده دشمنان از حرکت‌های معقول و صحیح ملت ایران - تدبیر کرد.

این حرکت آمریکا امروز عراقچی را شاکی کرد
این حرکت آمریکا امروز عراقچی را شاکی کرد

بخشی از اظهارات عراقچی درباره رفتار آمریکا پس از پایان دور دوم مذاکرات خبرساز شده است.

پزشکیان ناگهان وارد مشهد شد
پزشکیان ناگهان وارد مشهد شد

مسعود پزشکیان بعدازظهر امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ما ۱۴۰۴ در قالب سفری غیر رسمی و کوتاه وارد شهر مشهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است