کد خبر : 134152
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۲ - 21:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر اقتصاد خطاب به مردم: چرا سهام و دارایی خود را در معرض فروش قرار می‌دهید که عده ای بُزخری کنند؟

وزیر اقتصاد خطاب به مردم: چرا سهام و دارایی خود را در معرض فروش قرار می‌دهید که عده ای بُزخری کنند؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛فرهاد دژپسند گفت: من همیشه از همه سرمایه‌گذاران در بورس که قصد ورود یا خروج از این بازار را دارند این سه خواهش را داشته و دارم؛ مطالعه، مشاوره و معامله.

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: الان که بحث خروج از بازار سرمایه مطرح است این تاکید را دارم که سهام، دارایی شما است و این دارایی را نباید در معرض “بیا بخر” قرار داد. عبارت بیا بخر سبب می شود ارزش واقعی دارایی و سهام آنها مشخص نشود.

وی با تاکید بر این که من هیچ‌گونه اختیاری ندارم که به سهامداران بگویم بخرید یا بفروشید؛ اما خواهش می‌کنم در مورد فروش دارایی خود حداکثر دقت خود را بکنند؛ چون سهام دارایی سرمایه‌گذاران است و باید به قیمت مناسب دادوستد شود.

وزیر اقتصاد و دارایی خطاب به آن دسته از سهامدارانی که در صف‌های فروش قرار می‌گیرند، تصریح کرد: چرا سهام و دارایی خود را در معرض فروش قرار می‌دهید که عرضه زیاد شود و خریداران فکر کنند هنوز موقعیت آن را دارند که در قیمت‌های پایین‌تر سهام سرمایه‌گذاران را در تور بندازند.

دژپسند افزود: من این نگرانی را دارم که عده‌ای با برنامه‌ریزی قصد دارند سهامداران را وادار به فروش سهام خود کنند تا با ایجاد فضای روانی، مشکلاتی را ایجاد کنند. این در حالی است که نظرسنجی‌هایمان برآوردهای خیلی خوبی نسبت به آینده بورس دارد و برخی برخی افراد نظرسنجی بد را بزرگ می‌کنند.

اخبار مرتبط:
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود
علم‌الهدی: اگر دشمن ایمان را از نسل جوان بگیرد، مردم دیگر پشتیبان نظام دینی نخواهند بود

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: جنگ نرم خطرناک‌ترین جبهه دشمن است و در این عرصه هدف او دین‌زدایی و خارج کردن دین از زندگی مردم است.

همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد
همکاری باکو با اسرائیل برای حمله به ایران فاش شد

نشریه نشنال اینترست در گزارشی فاش کرد جمهوری آذربایجان در جنگ تحمیلی ۱۲ علیه ایران با رژیم تروریستی همکاری می‌کرده است.

قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ
قول مهم پزشکیان به خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ

رئیس جمهور در بازدید از خانواده‌های آسیب‌دیده در جنگ گفت: توافق کرده‌ایم تا خانه‌های آسیب دیده را همانطور که بوده است بسازند و تحویل شهروندان دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است