کد خبر : 134370
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۴ - 01:07
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سرطان شایع بین ایرانی ها را بشناسید

سرطان شایع بین ایرانی ها را بشناسید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛رضا ملک‌زاده عصر امروز در جمع محققان سراسر کشور که به صورت ویبنار از دانشگاه علوم پزشکی گلستان پخش می‌شد، از ایجاد سامانه یکپارچه مدیریت اطلاعات سرطان، در خصوص وضعیت شیوع سرطان در ایران و جهان، خبر داد و اظهاردشات: خوشبختانه امروزه با ثبت اطلاعات سرطان و راه‌اندازی سامانه یکپارچه اطلاعات سرطان، اطلاعات ما در خصوص بیماری سرطان دقیق‌تر است.

نایب رئیس کمیته ملی مدیریت سرطان وزارت بهداشت اظهار کرد: براساس آمار، میزان بروز سرطان در مردان و زنان ایرانی از کل دنیا و کشورهای منطقه، کمتر است. در کشورهای دنیا، میزان بروز سرطان در مردان ۲۱۹ سرطان در هر ۱۰۰ هزار نفر و در زنان ۱۹۸ سرطان در هر ۱۰۰ هزار نفر است، در حالی که این عدد در در ایران در مردان و زنان به ترتیب ۱۵۵ و ۱۲۸ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت افزود: سرطان پستان، پروستات، روده بزرگ، پوست و معده، ۵ سرطان شایع در بین ایرانیان و سرطان مری و معده شایع در استان گلستان در شهرستان‌های گنبدکاووس و کلاله است.

وی اظهار کرد: چندین سال پیش، مرکز بررسی سلامت مری و معده استان گلستان با هدف بررسی عوامل و راه‌های درمان این سرطان‌ها، راه‌اندازی شد.

این فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد گفت: با تحقیقات انجام شده در گنبدکاووس مشخص شد که عوامل محیطی و شیوه زندگی افراد جزو موثرترین عامل در شیوع سرطان آن منطقه است.

وی با اشاره به تحقیقات محققان گفت: می توان نیمی از سرطان ها را بهبود بخشید و این موضوع ناشی از پیشرفت های علمی و پزشکی در کشورمان است، امیدواریم در سال های آینده بتوانیم درصد بیشتری را به این آمار بیفزاییم.

ملک‌زاده، عدم مصرف میوه در پنج وعده، عدم تحرک بدنی کافی، افزایش وزن، کلسترول بالا، مصرف تریاک و سیگار را از جمله عوامل شایع در ایجاد بیماری سرطان عنوان کرد.

اخبار مرتبط:
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!
رحیم‌پور ازغدی: پسر ماندلا و چگوارا در اربعین حضور داشتند!

رحیم پور ازغدی در گفتگویی ویژه از حضور پسر نلسون ماندلا و پسر چگوارا در راهپیمایی اربعین امسال خبر داد و به قدرت معنوی این مراسم جهانی اشاره کرد.

ایتا از دسترس خارج شد
ایتا از دسترس خارج شد

این پیام‌رسان در هیچ یک از نسخه های وب و اپلیکیشن قابل دسترس نبوده و در وضعیت «در حال اتصال» است.

خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!
خط قرمزِ ژیلا صادقی، مَردم را عصبانی کرد و تلویزیون را خوشحال!

چندین بار درباره "خط قرمز "نوشته‌ایم؛ برنامه‌ای سرشار از تظاهر با اجرای نمایشی ژیلا صادقی.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است