کد خبر : 134885
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۷ - 10:47
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حضور الکساندر نوری در استقلال منتفی شد

حضور الکساندر نوری در استقلال منتفی شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ نام الکساندر نوری مربی ایرانی آلمانی از مدتها قبل به عنوان گزینه سرمربیگری استقلال مطرح شده بود و برخی رسانه‌ها از توافق نهایی استقلال با او خبر داده بودند منتهی هفته گذشته بود که روزنامه ایران‌ورزشی اعلام کرد احتمال منتفی شدن حضور نوری در استقلال وجود دارد و امروز هم روزنامه فرهیختگان پرونده نوری و استقلال را بسته است.

نماینده الکساندر نوری به محض ورود به تهران در جلسه‌ای در هتل آزادی با نمایندگان باشگاه استقلال شرکت کرد تا مذاکرات به صورت رسمی برای سپردن سکان هدایت آبی‌پوشان به نوری آغاز شود. . درحالی که طبق اصول و قواعد مذاکرات این‌چنینی حداکثر تا ۴ نفر از عوامل باشگاه ازجمله مدیرعامل، معاون نقل‌وانتقالات و نهایتا مدیر اقتصادی یا نماینده اسپانسر در جلسه حضور پیدا می‌کنند اما در جلسه مذاکره با نماینده نوری حدود ۱۴ نفر از مسئولان رسمی و غیررسمی باشگاه در مذاکرات حضور پیدا کردند.

دلیل اصلی منتفی شدن نوری، البته این مساله نبوده و بحثهای مالی هم در این قضیه تاثیرگذار بوده است. از همان ابتدا هم با وجود آنکه طرفین در بسیاری از مسائل به توافق رسیده بودند اما برخی مساله‌های بنیادی مثل دستمزد ریالی یا ارزی و نحوه و زمان پرداخت همچنان در مذاکرات لاینحل مانده و درنهایت هم برخی اشکالات فنی و در کل فراهم نبودن زمینه‌های حرفه‌ای در باشگاه استقلال این کار را تا جایی پیش برد که درنهایت سبب شد تا نوری به درخواست استقلالی‌ها پاسخ منفی بدهد.

اخبار مرتبط:
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد
درخواست ویژه مهدی کروبی از رئیس قوه قضائیه/ مهدی کروبی با خانواده پخشان عزیزی دیدار کرد

مهدی کروبی گفت: از آقای اژه‌ای مصرّانه می‌خواهم به دو پرونده «پخشان عزیزی» و «شریفه محمدی» توجه ویژه‌ای کنند و از اختیارات قانونی‌شان در ماده ۴۷۷ استفاده کنند.

فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند
فلاحت پیشه: لاریجانی باید کشور را از این قالب تنگ محاصره استراتژیک خارج کند

نماینده ادوار مجلس گفت: فقدان سازوکار امنیت منطقه‌ای در ایران، باعث شده که تحولات جدید خاورمیانه سودی را عاید ایران نکند و لذا حتما دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید برای تنظیم این سازوکار، گام‌های فوری بردارد. آقای لاریجانی ظرفیت انجام این اقدامات را دارد، به شرط اینکه بتواند در زمینه هسته‌ای تابوشکنی و منافع ملی را از منافع ضدملی جدا کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است