کد خبر : 134920
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۷ - 18:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حاجی‌دلیگانی: قالیباف تاکید کرد برای نظارت بر «بودجه شهرداری‌ها» یک دیوان محاسبات داشته باشیم

حاجی‌دلیگانی: قالیباف تاکید کرد برای نظارت بر «بودجه شهرداری‌ها» یک دیوان محاسبات داشته باشیم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز صبح هیأت رئیسه با رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس گفت: در این جلسه طبق برنامه قبلی بنا بود اصلاح ساختار بودجه مورد بحث قرار گیرد که به علت عدم حضور رئیس کمیسیون برنامه و بودجه این موضوع به جلسات بعد موکول شد.

وی افزود: در جلسه امروز اولویت‌های کاری کمیسیون عمران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اولویت‌ها و برنامه‌هایی برای این کمیسیون مشخص شد.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: در این جلسه بنا شد تا کمیسیون عمران موضوع توسعه زیرساخت‌ها و بحث توسعه راه‌ها اعم از ریلی، هوایی، زمینی و دریایی را مورد پیگیری قرار دهد، علاوه بر این پیگیری موضوع مسکن نیز جزو اولویت‌های کاری این کمیسیون در نظر گرفته شد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: در این جلسه رئیس مجلس عنوان کرد که سازمان نظام مهندسی بروکراسی را بر روند ساخت و سازها حاکم کرده که این موضوع باید اصلاح شود.

وی افزود: قالیباف گفت که ما باید برای نظارت بر بودجه شهرداری‌ها یک دیوان محاسبات دیگری داشته باشیم تا بر این امر نظارت کند.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: مأموریت دیگری که به کمیسیون عمران در جلسه امروز داده شد بحث تمرکززدایی بود تا تفویض اختیارات به مناطق و روستاها صورت گیرد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: مأموریت‌هایی که به کمیسیون عمران داده شد به دو بخش تقسیم شد؛ مأموریت‌ها با دوره زمانی یک ساله تا پایان کار دولت فعلی و مأموریت‌ها در دوره برنامه هفتم توسعه.

وی افزود: تاکنون اولویت‌های کاری ۱۰ کمیسیون تخصصی مجلس مشخص شد و در این جلسه بنا شد تا در نشست مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس با این کمیسیون‌ها اولویت‌های کاری آنها همسان‌سازی و از موازی‌کاری‌ها جلوگیری شود.

اخبار مرتبط:
فروش برنج پاکستانی به اسم طارم و هاشمی!
فروش برنج پاکستانی به اسم طارم و هاشمی!

کاهش عرضه برنج ایرانی و مشکلات واردات برنج پاکستانی، بازار این محصول را با چالش جدی مواجه کرده است.

بیژن زنگنه: روزگاری مدیریت کشور بر مبنای عقلانیت، توسعه‌خواهی و ایران‌دوستی بود، نه روابط فامیلی
بیژن زنگنه: روزگاری مدیریت کشور بر مبنای عقلانیت، توسعه‌خواهی و ایران‌دوستی بود، نه روابط فامیلی

وزیر نفت دولت‌های یازدهم و دوازدهم، ضمن تاکید بر ضرورت بازخوانی تجربه مدیریت اجرایی کشور پس از انقلاب، از اسحاق جهانگیری به عنوان یکی از «برجسته‌ترین مدیران خودساخته و استراتژیک جمهوری اسلامی» یاد کرد و این که مدیریت کشور تا میانه دهه ۱۳۸۰ بر پایه خردجمعی، شایسته‌سالاری، سلامت مالی و میهن‌دوستی استوار بود.

نماینده بریتانیا در آژانس: شورای امنیت ۶ قطعنامه قبلی علیه ایران برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند اجرا کنند
نماینده بریتانیا در آژانس: شورای امنیت ۶ قطعنامه قبلی علیه ایران برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند اجرا کنند

نماینده انگلیس در آژانس: شورای امنیت 6 قطعنامه قبلی علیه ایران را بار دیگر برقرار کرده؛ همه کشورها موظف‌ند محدودیت‌های غنی‌سازی، بازفرآوری و فعالیت‌های مرتبط با آب‌سنگین در خصوص ایران را اجرا کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است