کد خبر : 135066
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۸ - 11:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش استانداری تهران به دستگیری شهرداران تهران/بیشتر دستگیری شهرداران در استان تهران مربوط به گذشته است

واکنش استانداری تهران به دستگیری شهرداران تهران/بیشتر دستگیری شهرداران در استان تهران مربوط به گذشته است

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ علیرضا طاهری نسب با اشاره به صحبت های رییس کل دادگستری استان تهران درباره دستگیری برخی شهرداران استان گفت: این خبر به صورت کلی بوده است؛ این درحالی است که اخیرا و درسال جاری تنها دستگیری شهردار رودهن در استان تهران را داشته ایم و سایر دستگیری شهرداران در استان تهران مربوط به سنوات گذشته و پیش از عید امسال بوده است.

در همین راستا محمدجواد حشمتی مهذب، رییس کل دادگستری استان تهران از دستگیری تعدادی از شهرداران شهرهای استان تهران از جمله لواسان، شهریار و رودهن خبر داده و گفته است: برخی شهرداران مرتکب جرم رشوه‌ خواری می‌شوند و از این رو عدم نظارت دقیق شوراهای شهر موجب این آسیب‌ها می‌شود. نظارت‌های لازم برای جلوگیری از جرائمی که اتفاق می‌افتد باید انجام شود.

حشمتی همچنین علت اصلی جرائم اتفاق افتاده را زیاده‌خواهی مقامات اثرگذار در نهادهای شهری دانسته و گفته است: نظارت شوراهای شهر و فرمانداران باید بیشتر شود تا شاهد این قبیل مسائل نباشیم.

اخبار مرتبط:
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد
استانداراصفهان راهبردهای هفت‌گانه خدمت‌رسانی جهادی بسیج را اعلام کرد

استاندار اصفهان با اشاره به لزوم همدلی و شکستن سلسه‌مراتب در مسیر خدمت‌رسانی، هفت راهبرد کلیدی و وحدت‌آفرین را برای به‌زانو درآوردن دشمن و رفع مشکلات مردم معرفی کرد.

نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی
نورصالحی: خط ۲ مترو اصفهان بهره برداری شود؛ لزوم توسعه ناوگان برقی

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، مقابله جدی با آلودگی هوا و آغاز فوری خط ۲ مترو همراه با توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه برقی تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است