کد خبر : 137392
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۲۲ - 18:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سالک: دولتی‌ها یک حرف بزنند و مردم را علاف نکنند

سالک: دولتی‌ها یک حرف بزنند و مردم را علاف نکنند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ احمد سالک نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی درباره گفته‌های اخیر رئیس‌جمهور پیرامون جنگ اقتصادی، تحریم و ارتباط شرایط اقتصادی فعلی با عدم تصویب FATF اظهار داشت: ما در حال حاضر با دو جنگ روبرو هستیم، یکی جنگ اقتصادی به معنای وسیع کلمه و دیگری جنگ فرهنگی و این دو با یکدیگر ارتباط دارند و قابل تفکیک نیستند، یعنی مباحث فرهنگی زیرساخت مباحث اقتصادی است.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نکته دیگر اینکه مدیریت در بحث اقتصاد کشور متزلزل است و باید حل شود. تفکرات کارشناس‌های اقتصادی در داخل کشور مختلف است، برخی از کارشناسان به دنبال تفکرات تعدیل اقتصادی هستند مانند زمان آقای هاشمی و دکتر نوربخش که معتقد به تعدیل اقتصادی مانند مالزی و سایر جاها بودند. بعضی دیگر نیز به اقتصاد کاپیتالیستی معتقد هستند که شکاف طبقاتی ایجاد می‌کند و سرمایه داری وابسته است.

وی افزود: بنابراین مساله مهم این است که دولت بتواند یک مدیریت اقتصادی واحد مبتنی بر ۲۴ ماده ابلاغی اقتصاد مقاومتی سازمان دهد و میان این جزایر پراکنده‌ای که در هیئت دولت هستند به گونه‌ای که هر وزارتخانه‌ای یک جزیره است، هماهنگی ایجاد کنند.

سالک بیان کرد: نکته دیگر اینکه دولتی‌ها یک حرف بزنند و مردم را علاف نکنند، رئیس جمهور یک چیز می‌گوید و وزیر یک چیز دیگر می‌گوید. تکیه صحبت‌های من بر روی مدیریت اقتصاد بر مبنای اقتصاد مقاومتی است.

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بی تردید تحریم‌ها اثر دارد اما صحبت من این است که اگر فرض کنیم تحریم‌های آمریکا، اسرائیل و اذنابشان اثر کرده باشد ۳۰ یا ۴۰ درصد بوده است اما ۷۰ یا ۸۰ درصد به واسطه مدیرانی که شایستگی برخی مقامات را ندارند گرفتار خود تحریمی درون تشکیلاتی نظام هستیم. کارشناسان باید شناسایی شوند که کدام انقلابی هستند، مگر می‌شود به هر کارشناسی تکیه کرد؟

وی در پایان گفت: مساله دیگر FATF است و من صراحتاً در مجلس اعلام کردم مخالف آن هستم و گفتم اگر در مجلس یازدهم FATF امضا شود ما به آمریکا و اسرائیل باخته‌ایم و باید محکم ایستاد. آقایان رفتند حدود ۹ قرارداد را مخفیانه امضا کردند و برای کشور مصیبت درست کردند. یکی سند ۲۰۳۰ و دیگری FATF و… است. امیدوارم مدیریت اقتصاد مبتنی بر اقتصاد مقاومتی و تکیه بر مردم و ظرفیت‌های داخلی کشور بتواند مشکلات ما را حل کند.

اخبار مرتبط:
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح

ارگان مطبوعاتی نزدیک به رئیس مجلس تلاش کرده نشان دهد قالیباف و پزشکیان بر سر کنارگذاشتن برخی وزرا تفاهم کرده اند.

تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد
تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد

تنها سرنخ برای شناسایی قاتل زن سالخورده، تصویری از او در دوربین مداربسته بود. اما قاتل گریم کرده و صورتش را نیز پوشانده بود و در این شرایط نحوه راه رفتنش بود که دست او را رو کرد.

پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است