کد خبر : 137855
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۲۷ - 10:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محسن هاشمی: تهران تعطیل نشود از پس موج سوم کرونا بر نمی‌آییم

محسن هاشمی: تهران تعطیل نشود از پس موج سوم کرونا بر نمی‌آییم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران پیش از شروع علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه هنوز در صدر اخبار دنیا حرکت طوفانی کرونا است اظهار داشت: علی رغم اینکه در بسیاری از کشورها صحبت از شروع موج دوم کرونا به میان آمده است اما در کشور ما به نظر می‌رسد وارد موج سوم شده‌ایم و متأسفانه وضع خوب نیست.

وی با اشاره به اینکه روزانه تعداد فوتی‌های در اثر ابتلای به کرونا به نزدیک ۳۰۰ نفر رسیده و تعداد مبتلایان روزانه نیز به ۵ هزار نفر افزایش یافته است، گفت: در تهران آمار فوتی‌های در اثر کرونا به ۱۵۰ مورد رسیده که با این شرایط نیازمند اقدامات ویژه‌تری هستیم.

هاشمی ادامه داد: به نظر می‌رسد عملکرد دست‌اندرکاران ستاد کرونا برای مقابله جوابگو نبوده است و نیازمند تعطیلی کامل دو هفته‌ای تهران و کلانشهرها هستیم و غیر این صورت از پس موج سوم بر نمی‌آیم.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه آلودگی هوای در فصل پاییز ایمنی سالمندان و کودکان و حتی میان‌سالان را به خطر می‌اندازد افزود: با توجه به شرایط سخت معیشتی، مردم تغذیه مناسب برخوردار نیستند و استرس دارند و این دو شرایط را برای کاهش ابتلاء سخت کرده است.

وی با انتقاد از اینکه در این شرایط هیچ حرف مثبتی از مسئولان سیاسی شنیده نمی‌شود گفت: به نظر می‌رسد سطح هماهنگی میان سران سه قوه بسیار پایین است. و تنها به هم متلک پرانی می‌کنند

هاشمی افزود: در آبانماه همیشه طرح ترافیک تقویت می‌شد و فشار بیشتری می‌آوردیم تا خودروها از خانه خارج نشود، به نظرم الان هم باید انجام شود از طرفی اگر فعالیت‌ها با افزایش محدودیت‌های کرونایی بخوابد، حضور مردم در حمل و نقل عمومی کاهش می‌یابد.

اخبار مرتبط:
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد

معاون استاندار اصفهان با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا در اردیبهشت‌ماه سال آینده، از انجام برنامه‌ریزی برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان خبر داد.

رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید
رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید

عضو شورای شهر اصفهان با هشدار نسبت به خطر انحراف‌های غیرضروری در رینگ چهارم گفت: مسیر باید بدون تعلل، مستقیم، اصولی و با هدف حفظ ایمنی و منافع بلندمدت شهر تعیین تکلیف شود.

نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد
نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان با هشدار نسبت به بحران آب و آلودگی هوا، این دو چالش را تهدیدی جدی برای سلامت و آینده استان دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است