کد خبر : 137914
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۲۷ - 13:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش تند یک فعال اصولگرا به صحبت های مجتبی ذوالنوری/ این شیخ ساده لوح سال گذشته هم تودهنی خورده بود

واکنش تند یک فعال اصولگرا به صحبت های مجتبی ذوالنوری/ این شیخ ساده لوح سال گذشته هم تودهنی خورده بود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ محمد مهاجری فعال رسانه‌ای اصولگرا با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر به اظهارات اخیر مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس واکنش نشان داد.

مهاجری در در این خصوص نوشت:«شیخ ذوالنور از دعوت برای استیضاح روحانی گفته. ۱-همان بزرگی که بدنبال طرح #سه فوریتی این شیخ ساده لوح برای خروج از برجام،توی دهن او زد، درباره استیضاح هم می داند چه کند. ۲-پارسال هم که شیخ طرح دوفوریتی برای بنزین داد تا آتش نا آرامی‌ها را شعله ور تر کند، تودهنی خورد.»

اخبار مرتبط:
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت:فهرست تسهیلات کلان مشکوک‌الوصول از بانک‌های استان دریافت شده و علیه تسهیلات‌گیرندگان و مدیران بانکی متخلف، اقدامات قضائی در دست اجراست.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به انباشت آلاینده‌ها و تشدید شرایط آلودگی هوا در مناطق مرکزی و صنعتی استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است
آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است

رئیس هیات مدیره خیریه دیابت اصفهان گفت: آلودگی هوا با افزایش التهاب مزمن و استرس در بدن، باعث مقاومت به انسولین و آسیب به سلول‌های تولیدکننده انسولین در پانکراس می‌شود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش داده و کنترل قند خون را مختل می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است