کد خبر : 137960
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۲۷ - 16:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«معتادا کرونا نمی‌گیرن» بازداشت شد

«معتادا کرونا نمی‌گیرن» بازداشت شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ رضا همدانی معتادی که به‌طور علنی در یک گفتگوی تلویزیونی به معتاد بودن خود اعتراف کرده بود و با جمله معروف «معتادا کرونا نمی‌گیرن» در اینستاگرام به شهرت رسیده بود، چندی پیش توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران دستگیر و به یکی از مراکز ترک اعتیاد اجباری که زیر مجموعه پلیس ناجا به شمار می‌رود، منتقل شده است.

بنابر این گزارش در اوج شیوع کرونا و توصیه‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا، یک گفتگوی تلویزیونی کوتاه خبرنگار یکی از بخش‌های خبری با یک فرد معتاد با نام رضا همدانی او را به یکی از شاخ‌های اینستاگرامی تبدیل کرد و دهها هزار فالوور و دنبال کننده را در صفحه اینستاگرامی‌اش که ظاهرا توسط برادر وی مدیریت می‌شود، به عنوان طرفدار جمع کرد.

وی در این گفتگو ضمن اشاره صریح به این‌که معتاد است، عنوان کرد که «معتادا کرونا نمی‌گیرن» که همین موضوع دستمایه ساخت و انتشار کلیپ‌های زیادی در فضای مجازی شد و او را یک شبه به یکی از چهره‌های معروف اینستاگرام تبدیل کرد.

شنیده‌ها حاکی از آن است این فرد معتاد (رضا همدانی) چندی پیش در سفری که به تهران داشته است، در طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر و البته به صورت انفرادی، توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت دستگیر و به کمپ اجباری ترک اعتیاد مهر سروش که در کهریزک شهر تهران واقع شده است، منتقل می‌شود.

طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر مدتهاست به صورت مستمر ادامه دارد و پس از دستگیری کارتن‌خواب‌هایی که تست اعتیاد آن‌ها مثبت باشد، به کمپ‌های اجباری منتقل می‌شوند.

اخبار مرتبط:
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد
حقوق کارمندانی که امسال ۱۳ میلیون تومان دریافت می‌کردند، سال آینده به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد

فارس نوشت: کارمندانی که در سال ۱۴۰۴ حقوق پایه ۱۳ میلیون تومانی داشتند، با افزایش ۴۳ درصدی مواجه شده‌اند و حقوق آن‌ها در سال جاری به حدود ۱۸.۶ میلیون تومان می‌رسد. در مقابل، افرادی که حقوق ۱۵ میلیون تومانی دریافت می‌کردند، افزایش به میزان ۴۰ درصد تجربه کرده‌ و حقوقشان به ۲۱ میلیون تومان افزایش می‌یابد.

نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد
نماینده مجلس: ممکن است میزان وام ازدواج در سال آتی افزایش یابد

علی‌اصغر نخعی‌راد عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ در تشریح مصوبه اعضای کمیسیون متبوعش درباره اعتبارات مربوط به وام ازدواج و فرزندآوری، اظهار کرد: کمیسیون تلفیق بودجه در مصوبه‌ای سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را ۱۰۰ همت افزایش داد و به ۳۷۰ همت رسید.

شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت
شروین حاجی‌پور به صدر اخبار برگشت

به هر حال شروین حاجی‌پور پس از این که از سوی برخی کاربران به خاطر عدم موضع‌گیری صریح، تحت فشار قرار گرفت با انتشار این ترانه تا حدی به این درخواست پاسخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است