کد خبر : 137960
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۲۷ - 16:14
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«معتادا کرونا نمی‌گیرن» بازداشت شد

«معتادا کرونا نمی‌گیرن» بازداشت شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ رضا همدانی معتادی که به‌طور علنی در یک گفتگوی تلویزیونی به معتاد بودن خود اعتراف کرده بود و با جمله معروف «معتادا کرونا نمی‌گیرن» در اینستاگرام به شهرت رسیده بود، چندی پیش توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران دستگیر و به یکی از مراکز ترک اعتیاد اجباری که زیر مجموعه پلیس ناجا به شمار می‌رود، منتقل شده است.

بنابر این گزارش در اوج شیوع کرونا و توصیه‌های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا، یک گفتگوی تلویزیونی کوتاه خبرنگار یکی از بخش‌های خبری با یک فرد معتاد با نام رضا همدانی او را به یکی از شاخ‌های اینستاگرامی تبدیل کرد و دهها هزار فالوور و دنبال کننده را در صفحه اینستاگرامی‌اش که ظاهرا توسط برادر وی مدیریت می‌شود، به عنوان طرفدار جمع کرد.

وی در این گفتگو ضمن اشاره صریح به این‌که معتاد است، عنوان کرد که «معتادا کرونا نمی‌گیرن» که همین موضوع دستمایه ساخت و انتشار کلیپ‌های زیادی در فضای مجازی شد و او را یک شبه به یکی از چهره‌های معروف اینستاگرام تبدیل کرد.

شنیده‌ها حاکی از آن است این فرد معتاد (رضا همدانی) چندی پیش در سفری که به تهران داشته است، در طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر و البته به صورت انفرادی، توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت دستگیر و به کمپ اجباری ترک اعتیاد مهر سروش که در کهریزک شهر تهران واقع شده است، منتقل می‌شود.

طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر مدتهاست به صورت مستمر ادامه دارد و پس از دستگیری کارتن‌خواب‌هایی که تست اعتیاد آن‌ها مثبت باشد، به کمپ‌های اجباری منتقل می‌شوند.

اخبار مرتبط:
دمای اصفهان کاهش می‌یابد
دمای اصفهان کاهش می‌یابد

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از کاهش یک تا ۲ درجه ای دما و تداوم غبارآلودی هوا تا اواسط هفته خبر داد.

آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت
آثار سلجوقی در دل اصفهان با بولدوزر از میان رفت

مسئول کاوش‌های باستان‌شناسی گذر کمرزرین اصفهان گفت: در عملیات ناگهانی و شبانه شهرداری منطقه ۳ اصفهان، بخشی از لایه‌های ارزشمند دوره سلجوقی مقابل مسجد کمرزرین تخریب شد.

آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است