کد خبر : 138311
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۲۹ - 13:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«امیری» کجایی؟ دقیقاً کجایی؟!

«امیری» کجایی؟ دقیقاً کجایی؟!

به گزارش گروه تحلیل خبر سایت خبری مدآرا؛ هتک حرمت توییتری مجتبی ذالنوری به رئیس جمهور منتخب مردم تاکنون واکنش های بسیاری را به دنبال داشت. برخی از اصولگرایان نسبت به آن واکنش نشان داده اند و برخی دیگر هم با سکوت خود، تصمیم رئیس یکی از مهمترین کمیسیون های مجلس را تایید کردند.

تا جاییکه روز گذشته «حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی» رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در واکنش به حواشی پیرامون توییت جنجالی نماینده قم به خبرگزاری ایرنا گفت که پرداختن به این موضوعات برای مردم آب و نان نمی شود.

قانون نظارت بر رفتار نمایندگان اگرچه ریشه در مجلس هشتم و سال ۸۹ دارد اما اصل بحث نظارت بر نمایندگان مجلس موضوعی بود که در دیدار نمایندگان مجلس هشتم با رهبر معظم انقلاب از سوی ایشان طرح شد. در یکی از مواد قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان که در سال ۹۱ تصویب شد، «گزارش‌های مربوط به رفتار خلاف شؤون نمایندگی» از جمله بخش‌های مصرح آن بوده که لازم است اعضای هیات نظارت در مجلس کنونی، به آن ورود کنند و مصداق سخنان توهین‌آمیز اخیر دو نماینده علیه رئیس جمهوری را بررسی کرده و مغایرت یا تطابق آن را با «رفتار خلاف شئون نمایندگی» به صراحت اعلام کنند.

اما موضوعی که در خصوص همین اخبار مغفول واقع شده است، سکوت «حسینعلی امیری» معاون پارلمانی رئیس جمهوری است.

به نظر می رسید که با توجه به وظیفه معاون پارلمانی و حقوقی رئیس جمهوری، حسینعلی امیری در ماجرای توهین به حسن روحانی ورود پیدا می کردند و یا حداقل واکنش نشان می دادند. اما اینکه با گذشت چند روز از توییت نماینده قم و دو هفته پس از سخنان سخیف یک نماینده علیه رئیس‌جمهوری در صحن علنی مجلس و از تریبون عمومی؛ نماینده دولت در پارلمان همچنان سکوت کرده است این سوال در ذهن رسانه ها و مردم شکل گرفته است که آقای امیری دقیقاً کجای دولت و پارلمان ایستاده است؟

اخبار مرتبط:
جزییاتی تازه از گورهای جمعی بیمارستان ناصر در غزه / کشف اجسادی با شکم‌های پاره و دست‌های بسته I بخوانید
جزییاتی تازه از گورهای جمعی بیمارستان ناصر در غزه / کشف اجسادی با شکم‌های پاره و دست‌های بسته I بخوانید

فیلم‌ها و عکس‌های مستند شده در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس، در جنوب نوار غزه، منجر به بروز شبهاتی در خصوص سرقت اعضای بدن برخی از قربانیان شده است.نیروهای امدادرسانی می‌گویند: آنها اجسادی را با دستان بسته، شکم باز شده و بخیه زده پیدا کردند که با روش‌های معمول بخیه زدن زخم‌ها در نوار غزه مغایرت دارد و این موضوع شبهه‌هایی را در مورد سرقت برخی از اعضای بدن انسان ایجاد می‌کند.

صدیقه وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شد
صدیقه وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شد

همسر صدیقه وسمقی می‌گوید: روند از دست رفتن بینایی در خانم وسمقی در اثر یک بیماری ژنتیکی است. اینطور نبوده که ایشان به خاطر زندان بینایی را از دست داده باشد. او گفته نام این بیماری RP است، ژنتیکی است و خیلی از افراد در ایران به آن مبتلا هستند. در این بیماری روند کم‌بینایی به مرور افزایش پیدا می‌کند.

سیداحمد علم الهدی مَردم را برای مبارزه با بی‌حجابی فراخواند / کنایه پدر زَن به داماد درباره معین؟
سیداحمد علم الهدی مَردم را برای مبارزه با بی‌حجابی فراخواند / کنایه پدر زَن به داماد درباره معین؟

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در خصوص بحث حجاب گفت: اگر مردم بخواهند یک گوشه بنشینند، تماشاچی باشند و بگویند آقای خطیب نماز جمعه، آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود! برادران و خواهران، جهت گیری انقلاب در جامعه ما با میدان داری مردم محقق می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است