کد خبر : 138483
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۳۰ - 18:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«یلدا» در سینماهای سوییس اکران می شود

«یلدا» در سینماهای سوییس اکران می شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ «یلدا» به کارگردانی مسعود بخشی و تهیه‌کنندگی علی مصفا از امروز چهارشنبه ۲۱ اکتبر  مصادف با ۳۰ مهرماه در سینماهای سوییس روی پرده می‌رود.

این فیلم سینمایی همچنین به تازگی به بیست و نهمین دوره جشنواره فیلادلفیا و جشنواره بین‌المللی فیلم «تارامشالا» هند راه یافته است.

«یلدا»، منتخب هفتادمین جشنواره جهانی برلین، برنده جایزه بزرگ داوران جشنواره ساندنس آمریکا در سال ۲۰۲۰، برنده جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره صوفیه، برنده «جایزه بزرگ سینما» از مجله «اِل»، برنده جایزه بهترین کارگردانی اسکار ترکیه و جایزه تقدیر ویژه جشنواره واشنگتن Special commendation award هم اکنون در سینماهای «هنر و تجربه» در ایران در حال اکران است.

حقوق پخش سینمایی این فیلم توسط فروشنده و پخش‌کننده بین المللی کمپانی «پیرامید اینترنشنال» که توسط لویی مال فیلمساز فقید موج نو پایه گذاری شده تاکنون به ۲۵ کشور جهان واگذار شده است.

داستان این فیلم در مورد مریم کمیجانی، زن جوانی است که به دلیل قتل شوهرش به مرگ محکوم شده است. او در شب یلدا به استودیوی یک برنامه زنده تلویزیونی آورده شده است تا از طرف تنها فرزند مقتول یعنی مونا ضیا بخشیده شود اما مجموعه اتفاقات در صحنه و پشت صحنه این برنامه هر دو زن جوان را در چالشی جدی برای تصمیم‌گیری قرار می‌دهد.

بهناز جعفری، صدف عسگری، بابک کریمی، آرمان درویش، فرشته حسینی، فقیهه سلطانی، فروغ قجابگلو، زکیه بهبهانی، رامونا شاه، ساغر صباحی، حسن جودکی، محمد ساربان، کمال هاشمی، ولی الله ریگی، فرهاد فداکار، لیلا شفاعی مهر، محمود ذوالفقاری، نسا افرنگه، مریم خداوردی، بنفشه غفاری، بهنام داوری، سارا والیانی، بهرام افشار و با حضور فرشته صدرعرفایی بازیگران فیلم «یلدا» هستند.

اخبار مرتبط:
پروژه‌های شهری منطقه یک، گامی برای افزایش نشاط اجتماعی و حفظ هویت تاریخی محلات است
پروژه‌های شهری منطقه یک، گامی برای افزایش نشاط اجتماعی و حفظ هویت تاریخی محلات است

شهردار منطقه یک اصفهان با اشاره به دستاوردهای این دوره گفت: در این دوره بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان پروژه شهری در سطح منطقه به بهره‌برداری رسیده است. این پروژه‌ها با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، حفظ هویت تاریخی منطقه، توسعه زیرساخت‌های شهری و افزایش رضایتمندی مردم اجرا شده‌اند.

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان: مشکل بازار، نبود توان خرید است نه کمبود عرضه
رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان: مشکل بازار، نبود توان خرید است نه کمبود عرضه

رئیس اتحادیه صنف گوشت قرمز اصفهان با اشاره به نزدیک شدن ماه رمضان گفت: اگرچه گوشت قرمز در بازار به میزان کافی عرضه می‌شود، اما افزایش قیمت از حدود ۷۰۰ هزار تومان به یک میلیون و ۷۰۰ تا یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، توان خرید بسیاری از خانوارها را کاهش داده است.

باقری:با پیشگیری می‌توان آمار ۱۴ هزار حریق سالانه اصفهان را کاهش داد
باقری:با پیشگیری می‌توان آمار ۱۴ هزار حریق سالانه اصفهان را کاهش داد

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری اصفهان با تأکید بر تغییر رویکرد از عملیات‌محوری به پیشگیری‌محوری گفت: بخش قابل توجهی از حریق‌ها با تقویت نظارت مهندسی و آموزش شهروندان قابل پیشگیری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است