کد خبر : 138529
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۳۰ - 18:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عذرخواهی یک کارگردان هَمدانی از خانواده استاد شجریان/ خجالت‌آور است برای منِ شهروند، برای شما که مدیر اداره ارشاد هستید

عذرخواهی یک کارگردان هَمدانی از خانواده استاد شجریان/ خجالت‌آور است برای منِ شهروند، برای شما که مدیر اداره ارشاد هستید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کارگردان “مینای شهر خاموش” در یادداشت خود که آن را در اختیار ما قرار داده، نوشته است: «بزرگمردی را از دست داده‌ایم که جایش پر نمی‌شود و فراموش هم نمی‌شود، چه شما تصویرش را در بیلبوردهای شهر بگذارید و چه بردارید!

جمع آوری بیلبوردها و بنرهای تصویر زنده یاد شجریان در همدان خجالت‌آور است برای منِ شهروند، برای شما که مدیر اداره ارشاد هستید، برای شهرداری که مرتکب موضوع شده است و برای همه مدیرانی که چشم بر این رفتار غیر فرهنگی بسته‌اند.

کجای دنیا با هنرمند ملی‌شان این کار را می‌کنند که شما انجام دادید؟

هنرمندِ فوت کرده که دیگر خطری ندارد، حرفی نمی‌زند، انتقادی نمی‌کند، کسی را به چالش نمی‌کشد، چرا باید تصویرش را حذف کنید؟ به گفته معاون خدمات شهری شهرداری و سخنگوی شورای شهر همدان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز تصاویر را لغو کرده و در موضوع جمع آوری تصویر استاد شجریان، شورا و شهرداری دخالتی نداشته و ارشاد مجوزها را لغو کرده است و این ارگان باید  پاسخگو باشد. اما علاوه بر این بیلبوردها، هفت بنر نیز از طرف انجمن موسیقی همدان بر داربست‌هایی که در اختیار شهرداری است نصب شده بود که ارشاد در آن دخیل نبود این بنرها چرا جمع‌آوری شد؟

اگر مشکلی وجود داشت چرا تصاویر بنرها را برخی اعضای شورای شهر در صفحات خصوصی خود منتشر کردند؟رفتار فرهنگی مدیران ما که شده است بنر تبریک و تسلیت چاپ کردن و به در و دیوار زدن آن‌ها و اعلام این که کار فرهنگی کرده‌ایم! نه عزیزان، هروقت فرهنگسرا ساختید، سالن تاتر و سینما ساختید، برای اعتلای خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، مجسمه سازی، موسیقی، سینما، ادبیات و دیگر رشته های هنری تلاش کردید، کلاس آموزشی گذاشتید، هنرجو تربیت کردید، برای رشد هنرمندان شهر برنامه‌ریزی کردید و هنرمند تحویل دادید، بیایید و ادعا کنید که مفید بوده‌اید!

جشنواره فیلم کودک و نوجوان با مساعی چند مدیر دلسوز به همدان آمد اما عُرضه نگه داشتنش را نداشتید، جشنواره تئاتر کودک و نوجوان هم که مختص همدان است و با همت مدیران قدیم ارشاد شکل گرفت را هم اگر بعد از بیست و یک دوره از دست ندهید جای شکر دارد.

بگذریم، بزرگمردی را از دست داده‌ایم که جایش پر نمی‌شود و فراموش هم نمی‌شود، چه شما تصویرش را در بیلبوردهای شهر بگذارید و چه بردارید!امیدوارم دفعه بعد که دعای ربنایش را که شنیدید، از رفتار خود بیشتر شرمنده شوید.به عنوان یک فرزند شهر کهن همدان از خانواده‌ اسطوره موسیقی ایران بابت این رفتار ناپسند عذرخواهی می‌کنم.»

اخبار مرتبط:
پزشکیان: سالانه ۱۷ هزار نفر در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند؛ این آمار پذیرفتنی نیست
پزشکیان: سالانه ۱۷ هزار نفر در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند؛ این آمار پذیرفتنی نیست

رئیس‌‎جمهور با بیان اینکه سالانه ۱۷ هزار نفر در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند و این آمار پذیرفتنی نیست، گفت: این وضعیت مانند سقوط مداوم یک هواپیمای ۱۰۰ یا ۲۰۰ نفره است، اما چون به‌تدریج رخ می‌دهد، حساسیت آن کمتر دیده می‌شود.

پیام آمریکا به عراقی‌ها: نخست‌وزیری انتخاب کنید که به ایران و گروه‌های مسلح شیعه نزدیک نباشد
پیام آمریکا به عراقی‌ها: نخست‌وزیری انتخاب کنید که به ایران و گروه‌های مسلح شیعه نزدیک نباشد

در اقدامی قابل‌توجه که ابعاد فشارهای ایالات متحده بر بغداد در موضوع تشکیل دولت جدید و تلاش واشنگتن برای دور نگه داشتن نیروها و گروه‌های نزدیک به ایران را توضیح می‌دهد، مارک سافایا، فرستاده ویژه آمریکا به عراق، نشستی با جو ویلسن، عضو کنگره آمریکا ــ که به اتخاذ مواضع سخت‌گیرانه علیه نیروها و گروه‌های عراقی هم‌پیمان با ایران شناخته می‌شود ــ برگزار کرد. این دیدار ساعاتی پس از آن انجام شد که ویلسن از چند شخصیت عراقی مخالف استقبال کرده بود. این ملاقات در حالی صورت می‌گیرد که رایزنی‌ها برای انتخاب نخست‌وزیر جدید عراق ادامه دارد؛ آن هم در فضایی آمیخته به شروط و فشارهای آمریکا برای جلوگیری از تداوم نفوذ گروه‌های مسلح.

وزیر اقتصاد: دولت برای مهار التهابات اقتصادی برنامه دارد
وزیر اقتصاد: دولت برای مهار التهابات اقتصادی برنامه دارد

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه دولت پس از رخدادها و نوسانات اخیر اقتصادی، برنامه‌ای مشخص برای مدیریت شرایط تدوین کرده است، گفت: طرح ۱۷ بندی مشترک میان دستگاه‌های اقتصادی با هدف کنترل ارز و تورم، حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری و بهبود معیشت و اشتغال مردم در حال اجراست و دولت اقتصاد کشور را به حال خود رها نکرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است