کد خبر : 138529
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۳۰ - 18:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عذرخواهی یک کارگردان هَمدانی از خانواده استاد شجریان/ خجالت‌آور است برای منِ شهروند، برای شما که مدیر اداره ارشاد هستید

عذرخواهی یک کارگردان هَمدانی از خانواده استاد شجریان/ خجالت‌آور است برای منِ شهروند، برای شما که مدیر اداره ارشاد هستید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کارگردان “مینای شهر خاموش” در یادداشت خود که آن را در اختیار ما قرار داده، نوشته است: «بزرگمردی را از دست داده‌ایم که جایش پر نمی‌شود و فراموش هم نمی‌شود، چه شما تصویرش را در بیلبوردهای شهر بگذارید و چه بردارید!

جمع آوری بیلبوردها و بنرهای تصویر زنده یاد شجریان در همدان خجالت‌آور است برای منِ شهروند، برای شما که مدیر اداره ارشاد هستید، برای شهرداری که مرتکب موضوع شده است و برای همه مدیرانی که چشم بر این رفتار غیر فرهنگی بسته‌اند.

کجای دنیا با هنرمند ملی‌شان این کار را می‌کنند که شما انجام دادید؟

هنرمندِ فوت کرده که دیگر خطری ندارد، حرفی نمی‌زند، انتقادی نمی‌کند، کسی را به چالش نمی‌کشد، چرا باید تصویرش را حذف کنید؟ به گفته معاون خدمات شهری شهرداری و سخنگوی شورای شهر همدان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز تصاویر را لغو کرده و در موضوع جمع آوری تصویر استاد شجریان، شورا و شهرداری دخالتی نداشته و ارشاد مجوزها را لغو کرده است و این ارگان باید  پاسخگو باشد. اما علاوه بر این بیلبوردها، هفت بنر نیز از طرف انجمن موسیقی همدان بر داربست‌هایی که در اختیار شهرداری است نصب شده بود که ارشاد در آن دخیل نبود این بنرها چرا جمع‌آوری شد؟

اگر مشکلی وجود داشت چرا تصاویر بنرها را برخی اعضای شورای شهر در صفحات خصوصی خود منتشر کردند؟رفتار فرهنگی مدیران ما که شده است بنر تبریک و تسلیت چاپ کردن و به در و دیوار زدن آن‌ها و اعلام این که کار فرهنگی کرده‌ایم! نه عزیزان، هروقت فرهنگسرا ساختید، سالن تاتر و سینما ساختید، برای اعتلای خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، مجسمه سازی، موسیقی، سینما، ادبیات و دیگر رشته های هنری تلاش کردید، کلاس آموزشی گذاشتید، هنرجو تربیت کردید، برای رشد هنرمندان شهر برنامه‌ریزی کردید و هنرمند تحویل دادید، بیایید و ادعا کنید که مفید بوده‌اید!

جشنواره فیلم کودک و نوجوان با مساعی چند مدیر دلسوز به همدان آمد اما عُرضه نگه داشتنش را نداشتید، جشنواره تئاتر کودک و نوجوان هم که مختص همدان است و با همت مدیران قدیم ارشاد شکل گرفت را هم اگر بعد از بیست و یک دوره از دست ندهید جای شکر دارد.

بگذریم، بزرگمردی را از دست داده‌ایم که جایش پر نمی‌شود و فراموش هم نمی‌شود، چه شما تصویرش را در بیلبوردهای شهر بگذارید و چه بردارید!امیدوارم دفعه بعد که دعای ربنایش را که شنیدید، از رفتار خود بیشتر شرمنده شوید.به عنوان یک فرزند شهر کهن همدان از خانواده‌ اسطوره موسیقی ایران بابت این رفتار ناپسند عذرخواهی می‌کنم.»

اخبار مرتبط:
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند
۲ کافه در تهران به علت سرو مشروب پلمب شدند

پس از تعطیلی همیشگی کافه رستوران کاریز، ۲ کافه‌رستوران «بانی چو» و «سوئیت لانژ» به دلیل تخلفات متعدد توسط عوامل پلیس اطلاعات تهران بزرگ (معاونت نظارت بر اماکن عمومی) پلمب شدند.

خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است
خبرگزاری حوزه: نفوذ فرهنگ کره‌ای و موسیقی «کی پاپ» در جوانانو نسل جدید نگران کننده است

خبرگزاری حوزه علمیه قم نوشت: موج کره‌ای که با حمایت دولتمردان کره جنوبی و شرکت‌های بزرگ جهانی آغاز به کار کرد به واسطه انبوه سریال‌ها و موسیقی‌های کی‌پاپ، به ابزاری برای نفوذ فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شده است و این جریان با ترویج فرهنگ مصرف‌گرایی و فردگرایی، انتظارات غیرواقعی از زندگی را در میان نسل جدید ایرانی شکل داده و باعث کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و بحران‌های روانی در بین آنها شده است.

پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود
پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود

رئیس‌جمهور گفت: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود، اما در هر صورت با توجه به فضای دوستانه روابط با همسایگان و دوستان و نیز سازمان‌های منطقه‌ای که در آنها عضو هستیم، وضعیت برای همکاری‌ها و داد و ستد فعالان اقتصادی بسیار مساعد است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است