کد خبر : 139384
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۰۷ - 10:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حسین کروبی در گفت وگو با مدارا آخرین وضعیت «شیخ مهدی کروبی» را تشریح کرد/ دکتر هاشمی برای چشم پدر لنز کار گذاشتند

حسین کروبی در گفت وگو با مدارا آخرین وضعیت «شیخ مهدی کروبی» را تشریح کرد/ دکتر هاشمی برای چشم پدر لنز کار گذاشتند

حسین کروبی فرزند شیخ مهدی کروبی در گفتگو با خبرنگار سیاسی سایت خبری مدارا با اشاره به آخرین وضعیت جسمی پدرش بعد از عمل جراحی گفت: آقای کروبی بعد از عمل جراحی کمر که بر اثر زمین خوردگی ایشان انجام شد به منزل منتقل شدند و چند روزی است که فیزیوتراپی را هم شروع کرده اند.

وی ادامه داد: پزشک معالج ایشان، آقای دکتر میری از عمل صورت گرفته رضایت کامل داشتند و گفتند که سعی می کنیم ظرف۴ هفته با کم شدن درد کمر، آقای کروبی بتوانند راه بروند.

حسین کروبی با اشاره به وضعیت چشم مهدی کروبی گفت: بعد از عمل جراحی کمر، چشمان آقای کروبی عفونت کرده بود که در این مدت ایشان را خیلی اذیت می کرد تا در نهایت دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر سابق بهداشت ایشان را در منزل معاینه کردند.

وی اضافه کرد: متاسفانه وضعیت چشم آقای کروبی بهبود پیدا نکرد و ایشان در نهایت به بیمارستان مراجعه کردند که دکتر هاشمی لنزی بر چشم آقای کروبی کار گذاشتند و گفتند که تا ۲۰ روز آینده به احتمال زیاد مشکل درد چشم پدر هم حل خواهد شد.

اخبار مرتبط:
واکنش قوه قضاییه به استوری خواهر امیر تتلو
واکنش قوه قضاییه به استوری خواهر امیر تتلو

بر اساس اعلام قوه قضاییه اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است و اجرای قریب‌الوقوع حکم او صحت ندارد.

هشدار به تهرانی‌ها؛ هوا گرم‌تر می‌شود
هشدار به تهرانی‌ها؛ هوا گرم‌تر می‌شود

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به استقرار الگوی تابستانه در کشور، گفت: این هفته از ۳۰ تیر تا یکم مرداد افزایش چند درجه‌ای دمای هوا در اغلب مناطق کشور انتظار می‌رود.

صبح امروز ۳ حکم اعدام در گلستان اجرا شد
صبح امروز ۳ حکم اعدام در گلستان اجرا شد

رئیس کل دادگستری استان گلستان گفت: حکم اعدام ۳ محکوم به تجاوز به عنف در شهرستان گرگان، صبح امروز اجرا شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است