کد خبر : 139458
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۰۷ - 20:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تجمع مقابل سفارت فرانسه مجوز نداشت

تجمع مقابل سفارت فرانسه مجوز نداشت

به گزارش گروه تحلیل خبر سایت خبری مدارا؛ در حالیکه برخی خبرگزاری ها و رسانه ها از برگزاری تجمع عصر امروز مقابل سفارت فرانسه با رعایت پروتکل های بهداشتی خبر داده بودند، پیگیری خبرنگار مدارا حاکی از این است که این تجمع نه تنها مجوز نداشت بلکه علی رغم ممانعت ستادملی مبارزه با کرونا برگزار شد.

این مراسم در حالی برگزار شد که روز دوشنبه برگزاری جشن بیعت واکنش ها و حواشی بسیاری را به دنبال داشت.

ذکر این نکته هم قابل توجه است که به گفته علی اکبر رائفی پور آن مراسم هم با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار شده است اما فیلم ها و تصاویر منتشر شده از این مراسم این موضوع را تایید نمی کند.

به گزارش مدارا آمار امروز فوتی های کرونایی در کشور ۴۱۵ نفر اعلام شده است که بنا بر گفته دو تن از اعضای ستاد ملی مبارزه برای دستیابی به آمار دقیق این عدد باید ضربدر ۲/۵ شود.

اخبار مرتبط:
تیراندازی در معدن طلای سقز/ ماجرا چیست؟
تیراندازی در معدن طلای سقز/ ماجرا چیست؟

رییس کل دادگستری استان کردستان، از تشکیل پرونده قضایی و بازداشت ۲ نفر در خصوص حادثه تیراندازی معدن طلای سقز خبر داد.

محسنی اژه‌ای پیام صادر کرد
محسنی اژه‌ای پیام صادر کرد

رئیس قوه قضاییه در پی قهرمانی کشتی آزاد کشورمان در رقابت‌های جهانی کرواسی پیام صادر کرد.

دولت پزشکیان لایحه محرمانه درباره حجاب به مجلس ارسال کرد؟/ نماینده مجلس مدعی شد
دولت پزشکیان لایحه محرمانه درباره حجاب به مجلس ارسال کرد؟/ نماینده مجلس مدعی شد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: دولت یک لایحه در خصوص عفاف و حجاب به صورت محرمانه با سربرگ ریاست جمهوری به کمیسیون فرهنگی فرستاد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است