کد خبر : 139477
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۰۸ - 09:11
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بازتاب مرگ ۵ عضو یک خانواده پناهجوی ایرانی در رسانه های دنیا/ تصاویر

بازتاب مرگ ۵ عضو یک خانواده پناهجوی ایرانی در رسانه های دنیا/ تصاویر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ گفته می‌شود رسول ایران‌نژاد ۳۵ ساله، همسرش، شیوا محمدپناهی ۳۵ ساله، آنیتا ایران‌نژاد ۹ ساله و آرمین ایران‌نژاد ۶ ساله در این حادثه جان باخته‌ و اجسادشان کشف و شناسایی شده و فرزند ۱۵ ماهه آنها همچنان مفقود است.

رسول ایران‌نژاد در این حادثه غرق شد و همسر و ۲ فرزند خردسال آنها در اثر ایست قلبی جان باختند و تلاش برای احیای آنها موفقیت‌آمیز نبود.

در همین حال، چند نهاد حامی پناهجویان گفته‌اند که مرگ ۲ کودک و ۲ بزرگسال در جریان غرق شدن قایق حامل مهاجران در کانال مانش باید برای صاحبان قدرت به «زنگ‌ بیدارباش» تبدیل شود. موسسه نجات کودکان هم گفته «کانال انگلیس نباید به گورستان کودکان تبدیل شود».

روز گذشته، قایق حامل پناهجویان در حین عبور از کانال مانش در آب‌های بین فرانسه و بریتانیا غرق شد.

۱۵ نفر دیگر از سرنشینان هم که گفته می‌شود ایرانی بودند به بیمارستان منتقل شده‌اند و گمان می‌رود ۲ نفر دیگر نیز در دریا گم شده‌ باشند.

گفته می شود که غرق‌شدگان ۵ عضو یک خانواده سردشتی بودند.

دادستان شهر دانکرک فرانسه تحقیقات درباره علت غرق شدن این کشتی را آغاز کرده است.

این حادثه دلخراش در روزنامه های معتبر دنیا بازتاب گسترده ای داشت.

اخبار مرتبط:
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد

سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون برخی اظهارنظرها درباره محدود کردن برد موشک‌ها گفت: آدم‌های بی‌ربطی که نه در موضوع هستند و نه در موضوع بودند، وقتی حرف می‌زنند اعتباری ندارد.

خط و نشان مادورو برای ترامپ: هرگز تسلیم نمی‌شویم
خط و نشان مادورو برای ترامپ: هرگز تسلیم نمی‌شویم

رئیس جمهور ونزوئلا خاطر نشان کرد که ایالات متحده کارزاری برای بی‌اعتبار کردن ونزوئلا و انقلاب بولیواری به راه انداخته است.

آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد
آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا امروز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را در رابطه با ایران رسانه‌ای کرد. ۳۲ فرد و نهاد مستقر در ایران، امارات، ترکیه، چین، هنگ کنگ، هند، آلمان و اوکراین که شبکه‌های تدارکاتی متعددی را برای پشتیبانی از تولید موشک‌های بالستیک و پهپاد (UAV) ایران را اداره می‌کنند، هدف تحریم قرار می‌دهد!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است