کد خبر : 139590
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۰۸ - 21:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قاضی حداد درگذشت

قاضی حداد درگذشت

به گزارش سایت مدارا؛ حسن زارع دهنوی معروف به قاضی حداد معاون دادسرای تهران در زمان دادستانی سعید مرتضوی، بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.

آذرماه سال ۹۱ بود که رسانه‌ها اعلام کردند پرونده ۳ قاضی مرتبط با حوادث کهریزک به نام‌های قاضی حداد معاون وقت امنیت دادسرای تهران، علی‌اکبر حیدری فر معاون دادستان و سعید مرتضوی دادستان وقت تهران روی میز قاضی مدیرخراسانی است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» به‌زودی در دستور مجلس قرار می‌گیرد
نماینده مجلس: لایحه «حمایت از زنان در برابر خشونت» به‌زودی در دستور مجلس قرار می‌گیرد

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هشدار اخیر مقام معظم رهبری درباره خشونت علیه زنان و همچنین تاکید رئیس مجلس بر تعیین تکلیف لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت»، به زودی این لایحه در دستور مجلس قرار می‌گیرد.

خرید شیرینی‌های شب یلدا به کمتر از یک کیلو رسید
خرید شیرینی‌های شب یلدا به کمتر از یک کیلو رسید

رئیس اتحادیه صنف قنادان، شیرینی‌فروشان و کافه‌قنادی‌های تهران با بیان اینکه هیچ کمبودی در مواد اولیه شیرینی نداریم ولی گرانی هست، گفت: به دلیل گرانی، خرید شیرینی به جعبه‌های نیم کیلویی رسیده و تقاضا کاهش یافته است.

لغو دائمی تحریم‌های سوریه از سوی کنگره آمریکا
لغو دائمی تحریم‌های سوریه از سوی کنگره آمریکا

درحالیکه پیشتر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا دو بار تحریم‌های سوریه را به حالت تعلیق در آورده بود، کنگره ایالات متحده در یک رای‌گیری این محدودیت‌ها را به طور دائم لغو کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است