کد خبر : 139590
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۰۸ - 21:36
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قاضی حداد درگذشت

قاضی حداد درگذشت

به گزارش سایت مدارا؛ حسن زارع دهنوی معروف به قاضی حداد معاون دادسرای تهران در زمان دادستانی سعید مرتضوی، بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.

آذرماه سال ۹۱ بود که رسانه‌ها اعلام کردند پرونده ۳ قاضی مرتبط با حوادث کهریزک به نام‌های قاضی حداد معاون وقت امنیت دادسرای تهران، علی‌اکبر حیدری فر معاون دادستان و سعید مرتضوی دادستان وقت تهران روی میز قاضی مدیرخراسانی است.

اخبار مرتبط:
سقف متحرک پارکینگ | راهکاری اقتصادی برای مدیریت ترافیک شهری در کلان‌شهرها
سقف متحرک پارکینگ | راهکاری اقتصادی برای مدیریت ترافیک شهری در کلان‌شهرها

کلان‌شهرهای امروزی با چالش فزاینده ترافیک و کمبود فضای پارک دست‌وپنجه نرم می‌کنند که پیامدهای گسترده‌ای بر اقتصاد شهری، محیط زیست و کیفیت زندگی شهروندان دارد. در این میان، سقف متحرک پارکینگ به عنوان یک راه‌حل نوین و اقتصادی، پتانسیل بالایی برای تحول در مدیریت فضاهای شهری و کاهش این معضلات دارد. این فناوری نه تنها بهینه‌سازی فضا را ممکن می‌سازد، بلکه با انعطاف‌پذیری و مزایای اقتصادی خود، ابزاری کلیدی برای برنامه‌ریزان شهری در راستای توسعه پایدار محسوب می‌شود.

ابطحی :۱۵۰۰زوج دانشجویی، پاسخ عملی به پیام منفی علیه ازدواج جوانان است
ابطحی :۱۵۰۰زوج دانشجویی، پاسخ عملی به پیام منفی علیه ازدواج جوانان است

مدیرکل امور اجتماعی استانداری اصفهان گفت:حرکت نمادین ۱۵۰۰ زوج دانشجویی در سطح شهر، پاسخی به فضاسازی‌های رسانه‌ای ضد ازدواج و این جنگ فرهنگی است.

گربه سیاهگوش در فریدن مشاهده شد
گربه سیاهگوش در فریدن مشاهده شد

یکی از طبیعت‌دوستان فعال در شهرستان فریدن، تصاویری واضح از یک سیاهگوش در حال گذر از منطقه زیستگاهی خود به ثبت رساند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است