کد خبر : 139662
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۰ - 08:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مادر شیشه‌ای پسر ۱۲ ساله اش را کُشت

مادر شیشه‌ای پسر ۱۲ ساله اش را کُشت

به گزارش سایت خبری مدارا، حوالی ساعت ۱۳ امروز ۹ آبان ماه ۹۹ خانم ۳۲ ساله معتادی که به ماده مخدر شیشه اعتیاد داشت، به دلایلی که هنوز روشن نشده است، در یک خرابه ضرباتی را با آجر به سر پسر بچه ۱۲ ساله خود وارد می‌کند که بر اثر شدت جراحت پسر بچه جان خود را از دست می‌دهد.

بعد از این اتفاق مادر اقدام به خودکشی می‌کند، افرادی که در آن محل رفت و آمد داشتند با دیدن پیکر بی جان این مادر و فرزند اورژانس و پلیس را مطلع می‌کنند که عوامل اورژانس مرگ پسر بچه را تأیید می‌کنند و پیکر نیمه جان مادر را به بیمارستان منتقل می‌کنند.

بر اساس اعلام عوامل اورژانس مادر در کما است و در بیمارستان بستری است.

بعد ازظهر امروز شایعاتی درباره علت این جنایت دست به دست شد که هیچ‌یک از سوی منابع رسمی تأیید نشده‌اند.

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است