کد خبر : 140274
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۵ - 13:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

برای آنان که چشم به راه ترامپ بودند

برای آنان که چشم به راه ترامپ بودند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ امیرحسین مصلی، روزنامه نگار در یادداشتی که در اختیار تحریریه مدارا قرار داد با اشاره به انتخابات ایالت متحده آمریکا نوشت: نباید به سیاستمداران به چشم منجی نگاه کرد، ولو اگر دشمنِ دشمن شما باشند! چنانکه نه ضحاک و اسکندر دوستِ ملت ایران بودند و نه سعد بن ابی وقاص و محمود افغان صلح به همراه اوردند؛ و ترامپ نیز همچنین!

بغض به حق نسبت به حکام مستبد و فلاکت کشور در گلوی مردمان این دیار طی تاریخ گاهی به ناحق دروازه های ایران را به روی بیگانگان گشوده؛ اما عایدی چه بوده جز جنگ و فلاکت بیشتر برای همان مردمان؟

‏در ادبیات نمادین ‎ایران بسیار از ستم ضحاک بر ایرانیان گفته شده است!

اما کمتر گفته اند که این شهریار قوم بیگانه چطور شاه ایران زمین شد؟!

از یاد نبرید! گروهی از ایرانیان که از ظلم جمشید شاه به تنگ آمده بودند، بجای تدبیر به بیگانگان پناه بردند و ضحاک ماردوش را بر ایران مسلط کردند!

چرا راه دور برویم توی تاریخ آمده ‏در محاصره اصفهان، آنانی که گوشت هم را نخوردند، از قحطی مردند! آذوقه منحصر به حکام بود و فلک نصیب گرسنگان؛ گروهی دروازه های پایتخت را از بغض دربار گشودند به روی قوای دشمن، باز خون ‎مردم ریخته شد اما شاه سلطان حسین خواهر و دخترش را به عقد محمود افغان در آورد تا زنده بماند که ماند!

اما با سیاست درست و همچنین زیست و بینش سیاسی میتوان انتظار نجات یافتن را داشت؛ ولو برای نسل های بعد، حتی اگر به عمر ما قد ندهد! چنان که بعد از دو قرن سکوت پس از حمله اعراب، ایرانیان بار دیگر متحد شدند بدون امید به بیگانه و درفش کاویانی را برافراشتند.

همانطور که امروز ائتلاف سوسیالیسم به رهبری برنی سندرز با لیبرالیسم به رهبری جو بایدن جلوی پیشروی فاشیسم و پوپولیسم به رهبری دونالد ترامپ را نه تنها در آمریکا بلکه در جهان گرفت!
حالا دنیا جایی زیباتر است برای زنان و مردان و همچنین کودکان، برای اقلیت های نژادی، اقلیت های مذهبی، اقلیت های جنسی و بیش از همه محیط زیست؛ و قطعا این زیبایی به ایران هم نشات خواهد یافت.

اخبار مرتبط:
آموزش و پرورش: فوت دانش‌آموز ایلامی در مدرسه/ این حادثه در زمان زنگ تفریح و به صورت ناگهانی رخ داده
آموزش و پرورش: فوت دانش‌آموز ایلامی در مدرسه/ این حادثه در زمان زنگ تفریح و به صورت ناگهانی رخ داده

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ایلام درباره حادثه دبستان شهید نادری شهر ایلام توضیحاتی ارائه کرد.

تهیه‌کننده پیر پسر: نسخه قاچاق فیلم به دست ما هم رسیده/ ادمین کانال تلگرامی که آن را منتشر کرده، باید خسارت سنگینی بپردازد
تهیه‌کننده پیر پسر: نسخه قاچاق فیلم به دست ما هم رسیده/ ادمین کانال تلگرامی که آن را منتشر کرده، باید خسارت سنگینی بپردازد

تهیه کننده فیلم سینمایی پیر پسر به کارگردانی اکتای براهنی با تایید قاچاق این فیلم سینمایی گفت: ادمین کانال تلگرامی که نسخه این فیلم را منتشر کرده باید خسارت سنگینی بدهد.

عزیز جعفری، فرمانده پیشین سپاه: تأخیر در اجرای وعده صادق ۲، به دلیل وجود نقاط ضعفی بود که باید برطرف می‌شد تا حملات مؤثرتر و دقیق‌تر باشند
عزیز جعفری، فرمانده پیشین سپاه: تأخیر در اجرای وعده صادق ۲، به دلیل وجود نقاط ضعفی بود که باید برطرف می‌شد تا حملات مؤثرتر و دقیق‌تر باشند

سردار عزیز جعفری تأکید کرد: این سخن که فرماندهان ما به دلیل ترس یا مصلحت‌اندیشی در استراتژی جنگ تعلل کردند، بی‌انصافی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است