کد خبر : 140991
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۱ - 10:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس جمهور فرانسه خواستار همکاری مشترک با بایدن شد

رئیس جمهور فرانسه خواستار همکاری مشترک با بایدن شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رئیس جمهوری فرانسه در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: من با جو بایدن تماس گرفتم تا پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را تبریک بگویم؛ ما برای ارتقا اولویت های مشترک از جمله تغییرات آب و هوایی، بهداشت جهانی، امنیت بین المللی و اقدامات موثر چندجانبه گرایی، کارهای زیادی داریم تا با یکدیگر انجام دهیم.

تیم انتقال بایدن- هریس سه شنبه شب تماس هایی با رهبران آلمان، فرانسه، انگلیس و ایرلند برقرار کرد و از آنان بابت حمایت از پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ قدردانی کرد.

بایدن در تماس با مکرون از ارسال پیام تبریک پاریس به وی تشکر و در مورد تقویت روابط میان فرانسه و آمریکا اظهار امیدواری کرد.

وی در ادامه به تقویت روابط فرا آتلانتیکی از طریق ناتو و اتحادیه اروپا تاکید کرد.

رییس جمهوری منتخب آمریکا همچنین درمورد طیف وسیعی از منافع مشترک میان دو کشور از جمله مبارزه با بیماری کووید ۱۹ و امنیت بهداشت جهانی به گفت و گو پرداخت.

بایدن همچنین در گفت و گو با مکرون آمادگی خود را برای همکاری در زمینه چالش های جهانی از جمله امنیت و توسعه در آفریقا، درگیری ها در اوکراین و سوریه و برنامه هسته ای ایران ابراز کرد.

پس از اعلام پیروزی بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه نیز به سرعت به جمع مقامات کشورهایی پیوست که پیروزی بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را تبریک گفت.

وی در صفحه توییتر خود نوشت: «آمریکایی ها رئیس جمهوری خود را انتخاب کرده اند. تبریک به جو بایدن و کامالا هریس.»

مکرون در بخش دیگری از توییت خود افزود: «ما برای غلبه بر چالش های امروز باید کارهای زیادی انجام دهیم. بیایید با هم همکاری کنیم.»

اخبار مرتبط:
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد
۲۶۱ عملیات آتش‌نشانی در اصفهان طی یک هفته گذشته ثبت شد

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از ثبت ۲۶۱ عملیات آتش‌سوزی و امداد و نجات در سطح شهر طی یک هفته گذشته خبر داد.

نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است
نورصالحی: رعایت فرایند قانونی تصویب طرح جامع اصفهان ضروری است

رئیس شورای شهر اصفهان با تأکید بر لزوم طی‌شدن مراحل قانونی تصویب طرح جامع شهر،گفت: پس از گذشت ۳۸ سال نهایی‌شدن این طرح مطالبه مدیریت شهری است و بی‌توجهی به نقش شورا تبعات حقوقی دارد.

پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود
پلاک انرژی ساختمان در اصفهان رونمایی می‌شود

اصفهان با اجرای نخستین طرح «پلاک گواهی انطباق انرژی ساختمان» در کشور، گام مهمی در مسیر ارتقای بهره‌وری انرژی، کاهش مصرف سوخت و تحقق الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان برداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است