حکم پرونده استراماچونی به استقلال رسید/ جریمه یک میلیون و ۳۰۰ هزار یورویی توسط فیفا
به گزارش سایت خبری مدارا؛ در این حکم استقلال به پرداخت یک میلیون و ۳۰۰ هزار یورو محکوم شده است. مدیران استقلال قصد دارند حکم این پرونده را به دادگاه Cas ببرند و در تلاش هستند تا مبلغ این مطالبات را به کمترین حد ممکن برسانند.
استاندار اصفهان گفت: با تکمیل پروژه آب دریا و ورود طرح استخراج نمک و فلزات ارزشمند از شورابه به مرحله تعیینکننده، اصفهان در آستانه یک انقلاب زیستمحیطی قرار گرفته است
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسنادواملاک کشور گفت:نیاز است خدمات حضوری کاهش یافته ومردم بتوانند سریعتر، کمهزینهتر و با امنیت حقوقی کامل به اسناد و قراردادهای خود دسترسی داشته باشند.
نماینده مردم مبارکه در مجلس گفت:مشکل اصلی زایندهرود بارگذاریهای بیرویه درهمه دولتها است؛ قرار بود اول تونل سوم کوهرنگ و بهشتآباد اجرا شود و بعد بارگذاری، اما برعکس اتفاق افتاد.