کد خبر : 141781
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ - 19:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دل نوشته همایون شجریان برای پدر

دل نوشته همایون شجریان برای پدر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همایون شجریان برای محمدرضا شجریان نوشت: «منزل پدر که می‌رفتم، بر حسب عادت و علاقه با سازهایی که در خانه بود کلنجار می‌رفتم و او با همان لبخند مخصوص به خود که انگار می‌گفت هنوز هم پی بازی گوشی هستی بابا، نگاه می‌کرد.

اکنون چهل روز گذشته است و پَرِ آوازم شکسته است بابا. اگر اجازه دهی با همان پنجه الکن و مضراب‌های ناتوانم، با عاشقانت همراه شوم
بگذار برایت بچگی کنم، شاید برایم لبخندی بزنی.
به یاد آن روزها که آرام جانم بودی …
بزرگان نیز می‌بخشند به احساس.»

محمدرضا شجریان ۱۷ مهر پس از تحمل یک دوره طولانی بیماری درگذشت و پیکرش در کنار آرامگاه فردوسی در توس به خاک سپرده شد.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: قانون عفاف و حجاب باید به‌درستی اجرا شود
دادستان کل کشور: قانون عفاف و حجاب باید به‌درستی اجرا شود

موحدی‌آزاد با اشاره به رعایت آزادی‌های مشروع در نظام قضایی گفت: هیچ‌کس بدون دلیل احضار نمی‌شود در کدام کشور فردی که برادرش اقدام ضد امنیتی کرده، خود مصون می‌ماند؟ نظام ما این‌گونه ظرفیت و تحمل دارد که همه چیز را در خود ذوب می‌کند.

محمد درویش: با ادامه مازوت‌سوزی رسماً مردم کشته می‌شوند
محمد درویش: با ادامه مازوت‌سوزی رسماً مردم کشته می‌شوند

درویش گفت: «می‌گویند گوگرد موجود در گازوئیل نیروگاه منتظر قائم ۱۳۵ برابر بیشتر از حد مجاز است و در نیروگاه رجایی این عدد ۵۹۲ برابر است. این وضعیت اصلا قابل پذیرش نیست. وزارت نفت باید پاسخگوی این شرایط باشد اما انگار هیچکس پاسخگو نیست. واقعا اگر وضعیت مازوت‌سوزی به همین شکل ادامه یابد، جنایتی وسیع رخ خواهد داد و رسما مردم کشته می‌شوند. در این شرایط سازمان حفاظت از محیط زیست وجدان به خرج داد و علی‌رغم پیش‌بینی فشارهای احتمالی در آینده گزارشی مبتنی بر حقیقت منتشر کرد و بر اساس این گزارش مشخص می‌شود که مسئولان وزارت نفت دروغ گفتند که مازوت مصرف‌شده اصلاح شده و مازوت کم سولفور در همه نیروگاه‌ها سوخته می‌شود».

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است