کد خبر : 141789
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ - 23:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر ارشاد: روزنامه ها تعطیل نیستند

وزیر ارشاد: روزنامه ها تعطیل نیستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «سید عباس صالحی»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران در رابطه با اینکه آیا اعمال محدودیت ها منجر به تعطیلی روزنامه ها و‌ چاپ خانه ها می شود، گفت: در محدودیت هایی که هفته آینده اتفاق می افتد، چاپ خانه های یک می توانند به  فعالیت خود ادامه دهند و روزنامه ها نیز مشکلی نخواهند داشت.

او در رابطه با فعالیت کنسرت ها گفت: همه فعالیت های غیر ضروری تعطیل است مجموعه فعالیت های هنری جزو گروه سه تلقی می‌شوند و کلا، تعطیل هستند‌.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با تعطیلی سالن های هنری و موسیقی گفت: قبلا موظف بودند در ابتدا فاصله هایشان را بر مبنای پنجاه درصد حفظ کنند اما در این دو هفته، تعطیل هستند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: حذف ارز ترجیحی دارو در شرایط فعلی به نفع مردم نیست
نماینده مجلس: حذف ارز ترجیحی دارو در شرایط فعلی به نفع مردم نیست

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تغییر نرخ ارز دارو در شرایط فعلی به مصلحت مردم نیست، گفت: کمیسیون بهداشت و وزارت بهداشت در این زمینه هم‌نظرند که حذف ارز ترجیحی می‌تواند بازار دارو را با اخلال جدی مواجه کند.

نرخ مالیات بر اراضی و خانه های لوکس تعیین شد
نرخ مالیات بر اراضی و خانه های لوکس تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی نرخ مالیات بر اراضی و خانه های لوکس را تعیین کردند.

تاجگردون: بودجه نیروهای مسلح در سال آینده حدود ۷۰۰ همت پیش بینی شده است
تاجگردون: بودجه نیروهای مسلح در سال آینده حدود ۷۰۰ همت پیش بینی شده است

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بودجه پیش بینی شده برای تقویت نیروهای مسلح و تامین معیشت آنان حدود ۷۰۰ همت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است