کد خبر : 141789
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۸ - 23:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر ارشاد: روزنامه ها تعطیل نیستند

وزیر ارشاد: روزنامه ها تعطیل نیستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «سید عباس صالحی»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران در رابطه با اینکه آیا اعمال محدودیت ها منجر به تعطیلی روزنامه ها و‌ چاپ خانه ها می شود، گفت: در محدودیت هایی که هفته آینده اتفاق می افتد، چاپ خانه های یک می توانند به  فعالیت خود ادامه دهند و روزنامه ها نیز مشکلی نخواهند داشت.

او در رابطه با فعالیت کنسرت ها گفت: همه فعالیت های غیر ضروری تعطیل است مجموعه فعالیت های هنری جزو گروه سه تلقی می‌شوند و کلا، تعطیل هستند‌.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با تعطیلی سالن های هنری و موسیقی گفت: قبلا موظف بودند در ابتدا فاصله هایشان را بر مبنای پنجاه درصد حفظ کنند اما در این دو هفته، تعطیل هستند.

اخبار مرتبط:
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش یک تا سه درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد و گفت: هفته آینده هوا سرد می‌شود.

اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران
اختلال جی‌پی‌اس در برخی مناطق تهران

گزارش‌های میدانی و بازتاب کاربران در شبکه‌های اجتماعی حاکی است که از حوالی صبح امروز پنج‌شنبه (هفتم اسفند ۱۴۰۴) سرویس جی‌پی‌اس (GPS) و در نتیجه، مسیریاب‌ها در بخش‌هایی از پایتخت دچار اختلال شده است؛ به‌طوری که کاربران نتوانسته‌اند موقعیت دقیق خود را در نقشه‌ها مشاهده یا مسیریابی کنند که سبب بروز سردرگمی در تردد و استفاده از اپ‌های مسیریابی شده است.

تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد
تسنیم: مذاکرات ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد

ارگان اطلاع‌رسانی وابسته به سپاه پاسداران نوشت: «برخلاف شایعه‌سازی برخی رسانه‌های غربی، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا که از حدود ساعت ۹:۴۵ به وقت ژنو در محل دیپلماتیک متعلق به عمان شروع شده است، همچنان ادامه دارد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است