کد خبر : 141891
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۳۰ - 23:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حرم عبدالعظیم(ع) دو هفته تعطیل می‌شود

حرم عبدالعظیم(ع) دو هفته تعطیل می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با توجه به ضرورت اتخاذ تصمیمات لازم با هدف پیشگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا، روابط عمومی این بارگاه ملکوتی اطلاعیه ای بر اساس ضوابط جدید اعلام شده به شرح ذیل صادر کرد:

به اطلاع زائرین ارجمند و مراجعین محترم می‌رساند که بر اساس ضوابط جدید اعلام شده مبنی بر تشدید محدودیت ها به منظور مقابله جدی با ویروس کرونا، از روز شنبه مورخ اول آذرماه سال جاری، به مدت دو هفته آستان مقدس و حرم مطهر تعطیل و از پذیرش زائرین گرامی معذور می باشد. لذا با عرض پوزش، امید است با عنایات الهی و رفع بلیّه کرونا توفیق مجدد خدمتگزاری به شما زائرین عزیز حاصل شود.

اخبار مرتبط:
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد
احمدی‌نژاد پس از مدت‌ها در تشییع خواهرش دیده شد

تشییع مرحومه مغفوره «زرین احمدی نژاد» خواهر محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم صبح امروز (شنبه) از میدان ۷۲ نارمک برگزار شد.

بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!
بانک مرکزی پس از آینده، سراغ موسسه ملل رفت!

در حالی‌که هنوز گردوغبار تعیین‌تکلیف بانک آینده فرو ننشسته، بانک مرکزی این‌بار موسسه ملل را نشانه رفته است؛ موسسه‌ای که به‌گفته منابع آگاه، به‌دلیل ناترازی شدید، تخلفات مالی متعدد و بی‌اعتنایی به دستورالعمل‌های اصلاحی، زیر تیغ نظارت ویژه و هیات سرپرستی می‌رود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است