کد خبر : 141891
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۳۰ - 23:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حرم عبدالعظیم(ع) دو هفته تعطیل می‌شود

حرم عبدالعظیم(ع) دو هفته تعطیل می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ با توجه به ضرورت اتخاذ تصمیمات لازم با هدف پیشگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا، روابط عمومی این بارگاه ملکوتی اطلاعیه ای بر اساس ضوابط جدید اعلام شده به شرح ذیل صادر کرد:

به اطلاع زائرین ارجمند و مراجعین محترم می‌رساند که بر اساس ضوابط جدید اعلام شده مبنی بر تشدید محدودیت ها به منظور مقابله جدی با ویروس کرونا، از روز شنبه مورخ اول آذرماه سال جاری، به مدت دو هفته آستان مقدس و حرم مطهر تعطیل و از پذیرش زائرین گرامی معذور می باشد. لذا با عرض پوزش، امید است با عنایات الهی و رفع بلیّه کرونا توفیق مجدد خدمتگزاری به شما زائرین عزیز حاصل شود.

اخبار مرتبط:
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ۱۷ دستگاه اجرایی مکلف به تشکیل قرارگاه‌های ویژه و شبانه‌روزی برای پیگیری ۱۱۰ وظیفه خود در سند جامع کاهش آلودگی هوا شدند.

زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند
زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان(سانس آرا) گفت: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه این آزادراه در حالت آماده باش هستند.

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان گفت: اگر ۱۷۶ تکلیف قانون هوای پاک با هم‌گرایی کامل اجرا شود، آلودگی کل کشور در دو برنامه پنج‌ساله برای همیشه ریشه‌کن خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است