کد خبر : 141948
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۱ - 10:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«ایمن الظواهری» کشته شد

«ایمن الظواهری» کشته شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه “عرب نیوز” در گزارش خود به نقل از حداقل ۴ منبع امنیتی در پاکستان و افغانستان کشته شدن الظواهری را تأیید کرد و افزود که دو نفر از آنها گفته اند الظواهری “درگذشت” ، اما آنها غیررسمی صحبت کردند زیرا مجاز به گفتگو با رسانه ها نیستند.

در این گزارش آمده است که “الظواهری (۶۹ ساله) آخرین بار در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر امسال در یک پیام ویدیویی ظاهر شد.”

بر اساس گزارش سازمان ملل در مورد فعالیت های گروه های تروریستی از سراسر جهان که در ژوئیه گذشته منتشر شد ، القاعده به طور مخفیانه در ۱۲ استان افغانستان فعالیت می کرد و ظواهری، رهبر آن در افغانستان مستقر بود. سازمان ملل تعداد کل نیروهای القاعده در افغانستان را بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ نفر تخمین زده است.

این روزنامه خاطرنشان کرد که “در صورت تأیید، احتمالاً خلا عمیقی در رهبری القاعده ایجاد خواهد شد، زیرا اخیراً دست کم دو رهبر ارشد کشته شده اند که احتمالاً در صف جانشینی وی بودند.”

اخبار مرتبط:
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند
درویشی: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند

معاون سیاسی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: مردم کاشان به دانشگاه به عنوان موتور محرکه توسعه باور دارند.

رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است
رحیمی: زاینده‌رود در آستانه تبدیل شدن به بیابان تجاری است

عضو مجمع نمایندگان اصفهان گفت: تا زمانی که کنترل برداشت‌ها، مدیریت مصرف آب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز جدی گرفته نشود زاینده‌رود در خطر تبدیل دائمی به یک بیایان تجاری است.

بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد
بساطی:دنا حامل ۳۲ کیلو هروئین در خور و بیابانک زمین‌گیر شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: اشراف اطلاعاتی دقیق مأموران در ایست و بازرسی شهید رشیدی باعث توقف یک سواری دنا و کشف بیش از ۳۲ کیلو هروئین شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است