کد خبر : 142196
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۲ - 19:56
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قیمت هر کیلو ۳۳ هزارتومان شد!

قیمت هر کیلو ۳۳ هزارتومان شد!

به گزارش سایت خبری مدارا؛بر اساس مشاهدات میدانی یکشنبه(۲ آذر)  قیمت هر کیلوگرم مرغ گرم در خرده فروشی‌های سطح شهر تهران به حدود ۳۳ هزارتومان رسیده است که البته در برخی مناطق با قیمت کمتر یعنی حدود ۳۰ هزار تومان هم به مصرف کنندگان عرضه می‌شود.

این در حالیست که هفته گذشته قیمت مرغ گرم در بازار حدود ۲۶ تا ۲۷ هزارتومان بود. به عبارت دیگر این کالای پرمصرف در کمتر از یک هفته حدود ۶۰۰۰ تومان افزایش قیمت داشته است.

اخبار مرتبط:
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد

معاون استاندار اصفهان با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا در اردیبهشت‌ماه سال آینده، از انجام برنامه‌ریزی برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان خبر داد.

رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید
رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید

عضو شورای شهر اصفهان با هشدار نسبت به خطر انحراف‌های غیرضروری در رینگ چهارم گفت: مسیر باید بدون تعلل، مستقیم، اصولی و با هدف حفظ ایمنی و منافع بلندمدت شهر تعیین تکلیف شود.

نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد
نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان با هشدار نسبت به بحران آب و آلودگی هوا، این دو چالش را تهدیدی جدی برای سلامت و آینده استان دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است