کد خبر : 142353
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۳ - 19:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وام ۵۰ میلیونی به سربازان ماهر

وام ۵۰ میلیونی به سربازان ماهر

به گزارش سایت خبری مدارا؛سردار موسی کمالی با اشاره به برگزاری سی و سومین جلسه کمیسیون دائمی مهارت آموزی کارکنان وظیفه که ظهر امروز با حضور نمایندگان نیروهای مسلح و مسئولان کشوری برگزار شد، گفت: در این جلسه که به ریاست سردار فرحی، فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان برگزار شد، با تاکید بر اینکه تا پایان سال ۱۴۰۱ باید تمامی سربازان تحت آموزش تخصصی مهارت آموزی قرار بگیرند مقرر شد تا شرایطی فراهم شود که دست کم ۳۰ درصد از این سربازان بتوانند با استفاده از مهارت کسب شده به شغل مناسب و مورد نیاز خود برسند.

وی با اشاره به تشکیل سامانه ماهرسان برای سربازان ماهری که خدمتشان به پایان رسیده، گفت: در این سامانه بخشی به نام باشگاه ماهرسان نیز با همراهی بانک انصار ایجاد شد که در حال حاضر تمامی سربازان ماهری که خدمتشان را طی سال‌های ۹۷ تا ۳۰ شهریور امسال به پایان رسانده باشد امکان عضویت  در آن را خواهندیافت. 

کمالی با بیان اینکه به این سربازان که عضو باشگاه ماهرسان باشند بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان وام برای اشتغالزایی، ازدواج و خرید لوازم خانگی و تامین هزینه ازدواج داده می‌شود، گفت: از پایان آذرماه ۹۹ این سامانه به روز رسانی شده و سربازان ماهر می‌توانند پس از ترخیص از خدمت با کدملی به عضویت آن در بیایند. 

مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح با بیان اینکه صندوق مهارت آموزی سربازان نیز زیر نظر سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح تاسیس خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه برای  تقویت مهارت آموزی در شرایط کرونا، آموزش در محیط واقعی کار راه اندازی شده بود، گزارشی از آخرین وضعیت این کارگاه ها نیز ارائه و تاکید شد که پایان سال باید ۱۵ هزار کارگاه نیروهای مسلح در سامانه وزارت کار ثبت شود.

اخبار مرتبط:
تاثیر مشکلات اقتصادی بر کم رونق شدن مساجد
تاثیر مشکلات اقتصادی بر کم رونق شدن مساجد

یک استاد حوزه علمیه قم گفت: باید مساجد غیرفعال را فعال کنیم و این ربطی ندارد که مساجد جدید ساخته نشوند. در این رابطه باید بر اساس طرح مسجد محور آقای پزشکیان عمل کنیم.

ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها اعلام شد
ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها اعلام شد

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کرد که مدارس متوسطه ساعت ۷:۳۰ شروع به کار خواهند کرد و مقطع ابتدایی ساعت ۸:۰۰ آغاز به کار خواهند کرد. در مدارس باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع به کار خود باز باشد.

روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد
روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد

سخنگوی کرملین از آمادگی مسکو برای مذاکره با اوکراین خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است