کد خبر : 142353
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۳ - 19:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وام ۵۰ میلیونی به سربازان ماهر

وام ۵۰ میلیونی به سربازان ماهر

به گزارش سایت خبری مدارا؛سردار موسی کمالی با اشاره به برگزاری سی و سومین جلسه کمیسیون دائمی مهارت آموزی کارکنان وظیفه که ظهر امروز با حضور نمایندگان نیروهای مسلح و مسئولان کشوری برگزار شد، گفت: در این جلسه که به ریاست سردار فرحی، فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان برگزار شد، با تاکید بر اینکه تا پایان سال ۱۴۰۱ باید تمامی سربازان تحت آموزش تخصصی مهارت آموزی قرار بگیرند مقرر شد تا شرایطی فراهم شود که دست کم ۳۰ درصد از این سربازان بتوانند با استفاده از مهارت کسب شده به شغل مناسب و مورد نیاز خود برسند.

وی با اشاره به تشکیل سامانه ماهرسان برای سربازان ماهری که خدمتشان به پایان رسیده، گفت: در این سامانه بخشی به نام باشگاه ماهرسان نیز با همراهی بانک انصار ایجاد شد که در حال حاضر تمامی سربازان ماهری که خدمتشان را طی سال‌های ۹۷ تا ۳۰ شهریور امسال به پایان رسانده باشد امکان عضویت  در آن را خواهندیافت. 

کمالی با بیان اینکه به این سربازان که عضو باشگاه ماهرسان باشند بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون تومان وام برای اشتغالزایی، ازدواج و خرید لوازم خانگی و تامین هزینه ازدواج داده می‌شود، گفت: از پایان آذرماه ۹۹ این سامانه به روز رسانی شده و سربازان ماهر می‌توانند پس از ترخیص از خدمت با کدملی به عضویت آن در بیایند. 

مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح با بیان اینکه صندوق مهارت آموزی سربازان نیز زیر نظر سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح تاسیس خواهد شد، گفت: با توجه به اینکه برای  تقویت مهارت آموزی در شرایط کرونا، آموزش در محیط واقعی کار راه اندازی شده بود، گزارشی از آخرین وضعیت این کارگاه ها نیز ارائه و تاکید شد که پایان سال باید ۱۵ هزار کارگاه نیروهای مسلح در سامانه وزارت کار ثبت شود.

اخبار مرتبط:
هواشناسی: کم‌بارشی‌ها در زمستان نیز تداوم خواهد داشت
هواشناسی: کم‌بارشی‌ها در زمستان نیز تداوم خواهد داشت

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور گفت: بارش‌هایی که با ورود سامانه جدید به کشور از روز جاری تا پایان هفته دریافت می‌شود، به‌جز استان‌های مازندران و گیلان خفیف بوده و قابل توجه نیست.

سخنگوی وزارت خارجه به ادعای فعال سیاسی نزدیک به جلیلی پاسخ داد
سخنگوی وزارت خارجه به ادعای فعال سیاسی نزدیک به جلیلی پاسخ داد

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: برخی از موضوعاتی که در خصوص موضوعات مذاکراتی مطرح می‌شود مایه وهن است و اعتباری هم برای گوینده این صحبت‌ها ایجاد نمی‌کند باید سند بیاورند و باید این اتهام‌ها را اثبات کنند و زیبنده نیست کسانی که خود را صاحبنظر موضوعات سیاست خارجی می‌دانند چنین مباحثی را لابه لای انتقاداتشان بیان کنند.

سخنگوی وزارت خارجه: در سفر وزیر خارجه ترکیه و معاون وزیر خارجه عربستان به ایران، پیام تهدیدآمیزی منتقل نشد
سخنگوی وزارت خارجه: در سفر وزیر خارجه ترکیه و معاون وزیر خارجه عربستان به ایران، پیام تهدیدآمیزی منتقل نشد

بقائی درباره اینکه در سفر وزیر خارجه ترکیه و معاون وزیر خارجه عربستان پیامی تهدیدآمیز به ایران منتقل شده؟ گفت:‌ خیر.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است