کد خبر : 142770
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۰۶ - 12:12
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش تاجگردون به خبر کاندیداتوری‌ اش برای انتخابات ریاست جمهوری: خدا را چه دیده‌اید؛ ولی برنامه‌ای ندارم

واکنش تاجگردون به خبر کاندیداتوری‌ اش برای انتخابات ریاست جمهوری: خدا را چه دیده‌اید؛ ولی برنامه‌ای ندارم

غلامرضا تاجگردون در برنامه‌ای که با همت حزب ندای ایرانیان برگزار شد، خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی، فاکتورهای خارجی دارد، ولی نباید خیلی روی آنها متمرکز شویم چراکه فاکتورهای داخلی در به وجود آمدن این سیل از مشکلات سهم بیش‌تری دارند.

این نماینده سابق مجلس گفت: تا زمانی که تفکر حزبی نباشد، مشکلات رفع نمی‌شود. دوره‌هایی مردم به خاطر آقای خاتمی، رأی می‌دادند، چون ایشان محبوب بودند. ولی تا کی می‌توان اینگونه بود. مردم اعتمادشان را از دست داده‌اند. باید اعتماد مردم برگردد و در این امر، همه باید نقش خود را ایفا کنند.

این فعال سیاسی گفت: در انتخابات ریاست جمهوری، قواعد نسبت به سایر انتخابات ها مشخص‌تر است . شورای نگهبان باید به این سمت برود که تمام دیدگاه ها را از هر حزب و دسته‌ای، تأیید صلاحیت کند.

وی ابراز عقیده کرد: طرح قانون انتخابات موجب تضعیف دموکراسی می‌شود. کسانی بیرون نشسته‌اند و هر دوره از طریق قدرت نمایندگانشان، این طرح‌ها را ارائه می‌دهند. به زور نمی‌شود کاری را انجام داد. نمایندگان نباید این طرح‌ را تأیید کنند.مجلس یازدهم تند رفت؛ باید کنار دولت میماند و حمایتش می کرد.

تاجگردون در ‌پاسخ به این پرسش که آیا رییس دولت اصلاحات، رهبر اصلاحات است گفت: نه خود رییس دولت اصلاحات و نه شخص دیگری در اصلاحات این موضوع را نگفته است. رییس دولت اصلاحات شخصیتی دوست داشتنی است و طرح‌های ایشان اصلاح‌طلبانه و منصفانه است. به نظرم ایشان رهبر تفکر اصلاحات هستند.تفکر اصلاحات قدیمی است و باید به روز شود. باید یک جریان شکل بگیرد. حتی به نظرم خود رییس دولت اصلاحات هم همین تفکر را دارد.

وی تصریح کرد: برای عرصه سیاست هستند جوانانی که در کنار افراد با تجربه کار کرده‌اند و مورد اعتماد هم هستند. امیدوارم در سیاست داخلی چهره‌های جدید را هم ببینیم. مردم حال ندارد چهره‌های همیشگی را ببینند.

تاجگردون در واکنش به اظهاراتی که او را کاندیدای ریاست جمهوری انتخابات آتی می دانند از جمله اظهارات اخیر امیرآبادی گفت: ایشان با نگاه خودشان خواستند از من دفاع کنند.خدا را چه دیده‌اید. ولی برنامه‌ای ندارم.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند
نماینده مجلس: بین ۲۵ تا ۲۸ درصد بازداشت شدگان در حوادث اخیر زیر ۲۰ سال بوده‌اند

نایب‌رییس کمیسیون آموزش مجلس گفت: هم با وزارت آموزش و پرورش و هم دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی مکاتباتی داشتیم تا آمار محصلین دستگیرشده در دی‌ماه را به دست آوریم و اکنون در حال جمع‌آوری آمار هستیم که تاکنون جمع‌بندی نهایی که نشان‌دهنده آمار دقیق باشد، نشده است و هیچ مرجع رسمی هم آماری در این باره ارائه نکرده است.

۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند
۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در انتخابات شورای روستا ثبت‌نام کردند

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: تا ساعت ۱۴ امروز (هفتمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورای روستا)، تعداد ۲۲۱ هزار و ۷۸۶ نفر در این دوره از انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید
مرندی: فوراً همه کشورهای عربیِ حاشیه خلیج فارس را ترک کنید

محمد مرندی به احتمالات درباره حمله نظامی آمریکا به ایران واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است