کد خبر : 143942
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۵ - 09:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روزنامه کیهان: ۶ روز قبل از ترور شهید فخری‌زاده، باید به اسرائیل پاسخ بازدارنده می‌دادیم

روزنامه کیهان: ۶ روز قبل از ترور شهید فخری‌زاده، باید به اسرائیل پاسخ بازدارنده می‌دادیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان نوشت: نشریه تایمز اسرائیل، ۶ روز قبل از ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشور با صراحت اعلام می‌کند که هدف اصلی اسرائیل برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است و ایران پاسخی نخواهد داد!

اگر در همان روز اعلام، پاسخ قاطع و بازدارنده به دشمن داده می‌شد، چه بسا امروز شاهد شهادت فرزندی برومند از تبار هسته‌ای و دفاعی کشور نبودیم. بر این اساس انتقام سخت از عاملان و آمران این جنابت بزرگ تنها راه بازدارندگی این رژیم جنایتکار و نامشروع از ادامه هر نوع خرابکاری و ترور در آینده خواهد بود.

اخبار مرتبط:
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محدوده پل تمدن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر مجروح و به بیمارستان کاشانی منتقل شدند. ‌

۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد
۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن کله‌پاچه و متعلقات گوسفندی منجمد در شرایط غیربهداشتی از یک انبار غیرمجاز در منطقه ملک‌شهر خبر داد.

بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است
بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است

رئیس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: محدودیت‌های بانکی، مشکلات حمل‌ونقل بین‌المللی و کاهش دسترسی به بازارهای جهانی، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها در شرایط تحریمی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است