کد خبر : 144162
انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۶ - 13:13
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس مجلس یک قانون دیگر را ابلاغ کرد

رئیس مجلس یک قانون دیگر را ابلاغ کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در مکاتبه ای با رئیس هیئت مدیره روزنامه رسمی کشور، قانون الزام دولت به پرداخت یارانه کالاهای اساسی را ابلاغ کرد.

در این مکاتبه آمده است، با توجه به انقضای مهلت مقرر در ماده ۱ قانون مدنی و در اجرای تبصره ذیل ماده یک قانون مذکور قانون الزام دولت به پرداخت یارانه کالاهای اساسی برای چاپ و انتشار در روزنامه رسمی ابلاغ میگردد.

در ادامه مکاتبه رئیس مجلس با رئیس جمهور در این خصوص نیز قابل مشاهده است. ۲ هفته قبل در نامه مذکور آمده بود، در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم (۱۲۳) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران قانون الزام دولت به پرداخت یارانه کالاهای اساسی که با عنوان طرح یک فوریتی تأمین کالاهای اساسی به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده بود، با تصویب در جلسه علنی روز سه شنبه مورخ ۲۷/۸/۱۳۹۹ و تأیید شورای محترم نگهبان به پیوست ابلاغ می‌شود.

اخبار مرتبط:
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح

ارگان مطبوعاتی نزدیک به رئیس مجلس تلاش کرده نشان دهد قالیباف و پزشکیان بر سر کنارگذاشتن برخی وزرا تفاهم کرده اند.

تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد
تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد

تنها سرنخ برای شناسایی قاتل زن سالخورده، تصویری از او در دوربین مداربسته بود. اما قاتل گریم کرده و صورتش را نیز پوشانده بود و در این شرایط نحوه راه رفتنش بود که دست او را رو کرد.

پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است