کد خبر : 150005
انتشار : ۱۳۹۹/۱۰/۲۶ - 14:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کشف ۵۰۰ دستگاه استخراج بیت کوین در شهرری

کشف ۵۰۰ دستگاه استخراج بیت کوین در شهرری

به گزارش سایت خبری مدارا؛حسین توکلی کجانی روز جمعه به خبرنگاران گفت: با توجه به شرایط کنونی و کمبود سوخت در نیروگاه ها نظارت بر مصرف واحدهای تولیدی و واحدهای نیمه تعطیل در شهرستان ری شدت یافته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه های نظارتی بایستی جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج بیت کوین را در راستای کاهش مصرف برق پیگیری و در دستور کار قرار دهند، افزود: عمده فعالیت غیرمجاز استخراج بیت کوین در مراکزی است که تعرفه برق کشاورزی و صنعتی دارند.

توکلی اضافه کرد: تعرفه پایین قیمت برق صنعتی و کشاورزی موجب شده افراد سودجو این مراکز را برای انجام فعالیت های خود انتخاب کنند.

این مسئول با بیان اینکه طی بازرسی های صورت گرفته تا کنون ۵۰۰ ماینر استخراج پول مجازی بیت کوین در شهرستان ری کشف و ضبظ شد، خاطرنشان کرد: روز گذشته ۱۵۰ ماینر در یک واحد مرغداری کشف و ضبط شد.

پول مجازی (بیت کوین) پیش از این با استفاده از رایانه های خانگی تولید می شد اما در سال های اخیر دستگاه هایی مخصوص تولید این پول مجازی (ماینر) ساخته شده است که واردات و استفاده از آنها در ایران غیر مجاز است.

شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

اخبار مرتبط:
نماینده ولی فقیه در اصفهان: آمریکایی ها گفته اند «با ریختن دامن های کوتاه بر سر زنان، ایران را تسخیر می کنیم»
نماینده ولی فقیه در اصفهان: آمریکایی ها گفته اند «با ریختن دامن های کوتاه بر سر زنان، ایران را تسخیر می کنیم»

آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان اصفهان: دشمن علیه جوانان و زنان در حال توطئه است، اعترافات کارشناسان سیاسی آمریکا گفته اند «با ریختن دامن های کوتاه بر سر آنها، ایران را تسخیر می کنیم». دشمن قصد دارد با تغییر روحیه دینی مردم، آنها را بی شخصیت کند.

نماینده مجلس: کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند
نماینده مجلس: کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند

احمد فاطمی، نماینده بابل در صحن علنی مجلس گفت: امروز موج فزاینده گرانی و تورم سرسام‌آور کمر مردم را شکسته است. کارگران، کارمندان و بازنشستگان زیر چرخ‌دنده‌های گرانی در حال له شدن هستند، اما آقایان نعل وارونه می‌زنند و به جای پاسخگویی، فرافکنی می‌کنند.

تسنیم: در پی کمبود تریاک، برخی مراکز درمان اعتیاد مجبور شده‌اند برای کنترل وضعیت افراد، به آن‌ها روش‌های تهیه شربت تریاک دست‌ساز را ارائه دهند
تسنیم: در پی کمبود تریاک، برخی مراکز درمان اعتیاد مجبور شده‌اند برای کنترل وضعیت افراد، به آن‌ها روش‌های تهیه شربت تریاک دست‌ساز را ارائه دهند

تسنیم نوشت: برخی مراکز درمان اعتیاد مجبور شده‌اند برای کنترل وضعیت افرادِ در حال درمان، به آنها روش‌های تهیه شربت تریاک دست‌ساز را ارائه دهند تا از نیمه‌‌کاره ماندن پروسه درمان جلوگیری شود. اقدامی که قطعاً‌ حتی در کوتاه‌مدت خطراتی به همراه خواهد داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است